reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
dzwonilam do Pani ginekolog, mam za tydzien w srode wizyte na okolo 19-20, mam zbadac tsh dzien przed, progesteronu nie mam robic poniewaz ona po kosmowce zbada progesteron (nie wiem o co chodzi)

Lux chwaliłas sie na 2016 na stateczkach ?

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Witajcie. Ja oczywiście obiecałam sobie, że teraz będę często tu zaglądać i pisać, no i oczywiście to tylko na razie obietnice. Ale obiecuję, że się poprawię :tak:
Lux wielkie gratulacje. Super wiadomość. Wiedziałam, że prędzej czy później Ci się uda :-D Jeszcze raz gratulacje.
Ja 11 kwietnia byłam na drugiej wizycie i na razie poza torbielem, która nie chce się wchłonąć to wszystko jest OK. Dzidzia rośnie, rozwija się prawidłowo. Gdy byłam na wizycie to był to 7 tydzień i 4 dni i tak samo wychodziło z USG :-D. I co najważniejsze, że widziałam jak bije serduszko :-) :). Choć powiem, że dalej jestem pełna obaw, następną wizytę mam 9 maja i już nie mogę się doczekać, a potem 19 maja pierwsze badania prenatalne.

To zdjęcia z USG z mojej pierwszej wizyty, czyli 31 marca. Był to wtedy 6 tydzień:

Załączniki

• aa.jpg
    aa.jpg
    181,1 KB · Wyświetleń: 115
  • bb0002.jpg
    bb0002.jpg
    217,7 KB · Wyświetleń: 121
Witajcie. Ja oczywiście obiecałam sobie, że teraz będę często tu zaglądać i pisać, no i oczywiście to tylko na razie obietnice. Ale obiecuję, że się poprawię :tak:
Lux wielkie gratulacje. Super wiadomość. Wiedziałam, że prędzej czy później Ci się uda :-D Jeszcze raz gratulacje.
Ja 11 kwietnia byłam na drugiej wizycie i na razie poza torbielem, która nie chce się wchłonąć to wszystko jest OK. Dzidzia rośnie, rozwija się prawidłowo. Gdy byłam na wizycie to był to 7 tydzień i 4 dni i tak samo wychodziło z USG :-D. I co najważniejsze, że widziałam jak bije serduszko :-) :). Choć powiem, że dalej jestem pełna obaw, następną wizytę mam 9 maja i już nie mogę się doczekać, a potem 19 maja pierwsze badania prenatalne.

To zdjęcia z USG z mojej pierwszej wizyty, czyli 31 marca. Był to wtedy 6 tydzień:
dziękuję, super fotki, boska fasolka, ja mam dzis wizyte :-) :) na kiedy masz termin?

A to z drugiej wizyty, czyli 11 kwietnia, było wtedy 7 tygodni i 4 dni:

Załączniki

• cc0004.jpg
    cc0004.jpg
    231,3 KB · Wyświetleń: 111
  • dd0004.jpg
    dd0004.jpg
    211,3 KB · Wyświetleń: 106
reklama
Do góry