reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
dzwonilam do Pani ginekolog, mam za tydzien w srode wizyte na okolo 19-20, mam zbadac tsh dzien przed, progesteronu nie mam robic poniewaz ona po kosmowce zbada progesteron (nie wiem o co chodzi)

Lux chwaliłas sie na 2016 na stateczkach ?

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Witajcie. Ja oczywiście obiecałam sobie, że teraz będę często tu zaglądać i pisać, no i oczywiście to tylko na razie obietnice. Ale obiecuję, że się poprawię :tak:
Lux wielkie gratulacje. Super wiadomość. Wiedziałam, że prędzej czy później Ci się uda :-D Jeszcze raz gratulacje.
Ja 11 kwietnia byłam na drugiej wizycie i na razie poza torbielem, która nie chce się wchłonąć to wszystko jest OK. Dzidzia rośnie, rozwija się prawidłowo. Gdy byłam na wizycie to był to 7 tydzień i 4 dni i tak samo wychodziło z USG :-D. I co najważniejsze, że widziałam jak bije serduszko :-) :). Choć powiem, że dalej jestem pełna obaw, następną wizytę mam 9 maja i już nie mogę się doczekać, a potem 19 maja pierwsze badania prenatalne.

To zdjęcia z USG z mojej pierwszej wizyty, czyli 31 marca. Był to wtedy 6 tydzień:

Załączniki

• aa.jpg
    aa.jpg
    181,1 KB · Wyświetleń: 117
  • bb0002.jpg
    bb0002.jpg
    217,7 KB · Wyświetleń: 123
Witajcie. Ja oczywiście obiecałam sobie, że teraz będę często tu zaglądać i pisać, no i oczywiście to tylko na razie obietnice. Ale obiecuję, że się poprawię :tak:
Lux wielkie gratulacje. Super wiadomość. Wiedziałam, że prędzej czy później Ci się uda :-D Jeszcze raz gratulacje.
Ja 11 kwietnia byłam na drugiej wizycie i na razie poza torbielem, która nie chce się wchłonąć to wszystko jest OK. Dzidzia rośnie, rozwija się prawidłowo. Gdy byłam na wizycie to był to 7 tydzień i 4 dni i tak samo wychodziło z USG :-D. I co najważniejsze, że widziałam jak bije serduszko :-) :). Choć powiem, że dalej jestem pełna obaw, następną wizytę mam 9 maja i już nie mogę się doczekać, a potem 19 maja pierwsze badania prenatalne.

To zdjęcia z USG z mojej pierwszej wizyty, czyli 31 marca. Był to wtedy 6 tydzień:
dziękuję, super fotki, boska fasolka, ja mam dzis wizyte :-) :) na kiedy masz termin?

A to z drugiej wizyty, czyli 11 kwietnia, było wtedy 7 tygodni i 4 dni:

Załączniki

• cc0004.jpg
    cc0004.jpg
    231,3 KB · Wyświetleń: 114
  • dd0004.jpg
    dd0004.jpg
    211,3 KB · Wyświetleń: 108
reklama
Do góry