dziekiSuper lux gratulacje !!!
reklama
EM Ka
Fanka BB :)
Lux chwaliłas sie na 2016 na stateczkach ?
nieLux chwaliłas sie na 2016 na stateczkach ?
majdaczek14
Witajcie. Ja oczywiście obiecałam sobie, że teraz będę często tu zaglądać i pisać, no i oczywiście to tylko na razie obietnice. Ale obiecuję, że się poprawię
Lux wielkie gratulacje. Super wiadomość. Wiedziałam, że prędzej czy później Ci się uda Jeszcze raz gratulacje.
Ja 11 kwietnia byłam na drugiej wizycie i na razie poza torbielem, która nie chce się wchłonąć to wszystko jest OK. Dzidzia rośnie, rozwija się prawidłowo. Gdy byłam na wizycie to był to 7 tydzień i 4 dni i tak samo wychodziło z USG . I co najważniejsze, że widziałam jak bije serduszko . Choć powiem, że dalej jestem pełna obaw, następną wizytę mam 9 maja i już nie mogę się doczekać, a potem 19 maja pierwsze badania prenatalne.
To zdjęcia z USG z mojej pierwszej wizyty, czyli 31 marca. Był to wtedy 6 tydzień:
Lux wielkie gratulacje. Super wiadomość. Wiedziałam, że prędzej czy później Ci się uda Jeszcze raz gratulacje.
Ja 11 kwietnia byłam na drugiej wizycie i na razie poza torbielem, która nie chce się wchłonąć to wszystko jest OK. Dzidzia rośnie, rozwija się prawidłowo. Gdy byłam na wizycie to był to 7 tydzień i 4 dni i tak samo wychodziło z USG . I co najważniejsze, że widziałam jak bije serduszko . Choć powiem, że dalej jestem pełna obaw, następną wizytę mam 9 maja i już nie mogę się doczekać, a potem 19 maja pierwsze badania prenatalne.
To zdjęcia z USG z mojej pierwszej wizyty, czyli 31 marca. Był to wtedy 6 tydzień:
Załączniki
dziękuję, super fotki, boska fasolka, ja mam dzis wizyte na kiedy masz termin?Witajcie. Ja oczywiście obiecałam sobie, że teraz będę często tu zaglądać i pisać, no i oczywiście to tylko na razie obietnice. Ale obiecuję, że się poprawię
majdaczek14
majdaczek14
Lux na 25 listopada, ale jakoś w tej ciąży jestem ostrożna i nie wybiegam myślami tak daleko. A Ty jak się czujesz? Na kiedy będziesz mieć termin?
reklama