madziolina_p
Fanka BB :)
Happy dzidzia sie moze jeszcze 15 razy obrucic. Na kazdym usg to moja dzidzia albo poprzecznie albo dupka do dolu wiec jest czas
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No tak ale narazie sie nie nastawiam ze to juz tyle minelo ;pPochwalę się na pewno
A co u Ciebie? Już też coraz to bliżej raptem 2,5 miesiąca, zleci nie wiadomo kiedy
Narazie nie mam wynikow jeszcze czekamy.jak Oliwka?
slicznosciAle mnie tu dawno nie bylo...
Happy co u Ciebie jak sie czujesz?
Kasik ja tez sie juz nie moge doczekac zdjecia Maluszka
Sylwia Ty rozpakowujesz sie po Kasik to pozniej bedziemy oczekiwac na Ciebie
Luxi za Ciebie kciuki trzymam &&&&&&&&&
U mnie ogolnie nie najgorzej.Vivi rosnie...Powolutku ale rosnie.Calineczka moja nosi ubranka 50 jeszcze.Jutro konczy 2 miesiace
Pozdrowienia od mojego Robaczka dla forumowych cioteczek
Powiem Ci szczerze ze kiepsko nie moge chodzic bol w pachwinach niemilosierny a noge zaciagnac na lozko to wyraz mojej miny cos strasznego ;/Sylwia a Ty jak sie czujesz?
uu a duzo juz przytylas?Powiem Ci szczerze ze kiepsko nie moge chodzic bol w pachwinach niemilosierny a noge zaciagnac na lozko to wyraz mojej miny cos strasznego ;/
11 kg ale u mnie to bardziej problemy chorego kregoslupa co ciaza to coraz gorzej ;/uu a duzo juz przytylas?
aa bo Ty masz cos z kregolsupem, teraz se przypominam11 kg ale u mnie to bardziej problemy chorego kregoslupa co ciaza to coraz gorzej ;/
Niestety i przez to chodze jak robocop ;/ mam tylko nadzieje ze do samego porodu bede mogla jeZdzic samochodem.aa bo Ty masz cos z kregolsupem, teraz se przypominam
no bo jednak trzeba zakupy robic, dzieci gdzies zawieszcNiestety i przez to chodze jak robocop ;/ mam tylko nadzieje ze do samego porodu bede mogla jeZdzic samochodem.