reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Majdaczku no śliczny fasolek. Niech rośnie zdrowo! :) a termin masz akurat na dzień w którym wypadają moje imieniny, także piękna data :D

Edyta no to teraz z wynikami musisz zasuwać do lekarza. Coś może przepisze czy zleci cos dodatkowo. Powodzenia! Tak jak Majdaczek pisze, nadzieja jest najwazniejsza.

Lux na 25 listopada, ale jakoś w tej ciąży jestem ostrożna i nie wybiegam myślami tak daleko. A Ty jak się czujesz? Na kiedy będziesz mieć termin?
mi wedlug kalkultora wychodzi termin na 26 grudnia, oj zle sie czuje, mdli mocno, wlosy tluste, pryszcze pelno, senna jestem i malo co mi smakuje, ale im wiecej objawow tym spokojniejsza jestem, ale tak jak Ty ostrożnie podchodze i tak to moja pierwsza wizyta :-) :)

mi wedlug kalkultora wychodzi termin na 26 grudnia, oj zle sie czuje, mdli mocno, wlosy tluste, pryszcze pelno, senna jestem i malo co mi smakuje, ale im wiecej objawow tym spokojniejsza jestem
Współczuję złego samopoczucia ale wiem samą po sobie tak jak piszesz że im więcej objawów tym psychika spokojniejsza. Kciuki za wizytę będzie dobrze .

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
dzis mdlosci mam bardzo silne i taka jakby kulke w przelyku i piersi szaleja, z kazdym dniem bola bardziej, nie umiem sie tak do konca cieszyc, bo strach jest caly czas

Do góry