reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

Kasik tak teraz od jakiegos czasu 50 sa na styk.Ubralam na probe 56 ale jeszcze za duze ;)
Na poczatku musialam kupic kilka ubranek 46/48

reklama
Aschlee-pirkna dziewczynka,az zazdroszczę ze juz ja masz przy sobie.
Ja czuje sie różnie,zalezy od dnia.
Ale wciąż jakies problemy...wczoraj bolesnr skurcze przez godzine i parcie na krocze...strachu sie najadlam ze rodzic zaczynam a to dopiero 25tc...jeszcze w domu sama z dennisem bylam. Mała nadal poprzecznie ułożona i bardzo nisko wiec póki co planiwana cesarka w 38tc. Ja lucze ze jeszcze sie obróci a polozna mówi ze przy tym ułożeniu i wysokosci na jakiej jest nir mam nastawiac sie na SN. Rozearcie 1,5cm...ale szyjka dluga wiec niewiele moga zrobić...jak beszie wieksze rozwarcie to zaloza szew. Waga nadal mała...obecnie taka jak w 5tc zanim schudłam 4 maja mam wizyte i na niej okaze sie czy potrzebne jest kolejne usg....a no wyprawke piwili zbieramy ti tyle co u nas

Aschlee cudowna :) dużo radości :)))

Huppy a jakiś passer ? Magnez łykasz ba te bóle ? Ja miałam takie w 2 ciazy . Cały czas na nospie i magnez oraz oszczędny tryb życia trochę sie przechodziłam juz czułam ...

Em ka,pessara nie zakladaja w uk a szew id 2,5cm. Biorę magnez, ogolnie sue oszczędzam ile moge ale niewiele to daje...dostałam zakaz wyjazdiw daleko od poloznej po 32tc zebym w kazdej chwili mogla dojechac di swojego szpitala bo tam maja sprzet i znają przypadek. Na ostatniej wizycie mialam tez za maly brzuch o 1,5cm(to niewiele) jak sir nie wyrówna do kolejnej wizyty to dkieruja mnir na usg żeby sprawdzić czy mała rośnie.
Ale serducho bije cudnie i kopie tak ze brzuch caly skacze wiec mydke ze jest dobrze

Em ka,pessara nie zakladaja w uk a szew id 2,5cm. Biorę magnez, ogolnie sue oszczędzam ile moge ale niewiele to daje...dostałam zakaz wyjazdiw daleko od poloznej po 32tc zebym w kazdej chwili mogla dojechac di swojego szpitala bo tam maja sprzet i znają przypadek. Na ostatniej wizycie mialam tez za maly brzuch o 1,5cm(to niewiele) jak sir nie wyrówna do kolejnej wizyty to dkieruja mnir na usg żeby sprawdzić czy mała rośnie.
Ale serducho bije cudnie i kopie tak ze brzuch caly skacze wiec mydke ze jest dobrze

Na pewno jest ;)

Happy na pewno wszystko dobrze, nie martw się na zapas.. najważniejsze, że ruchy czujesz i serduszko bije. A pomiary z usg czasami się mijają z prawdą, także też mogą nie być do końca wiarygodne. Trzymam za Was kciuki, a na pewno będzie wszystko cacy ;)

Aschlee-pirkna dziewczynka,az zazdroszczę ze juz ja masz przy sobie.
Ja czuje sie różnie,zalezy od dnia.
Ale wciąż jakies problemy...wczoraj bolesnr skurcze przez godzine i parcie na krocze...strachu sie najadlam ze rodzic zaczynam a to dopiero 25tc...jeszcze w domu sama z dennisem bylam. Mała nadal poprzecznie ułożona i bardzo nisko wiec póki co planiwana cesarka w 38tc. Ja lucze ze jeszcze sie obróci a polozna mówi ze przy tym ułożeniu i wysokosci na jakiej jest nir mam nastawiac sie na SN. Rozearcie 1,5cm...ale szyjka dluga wiec niewiele moga zrobić...jak beszie wieksze rozwarcie to zaloza szew. Waga nadal mała...obecnie taka jak w 5tc zanim schudłam 4 maja mam wizyte i na niej okaze sie czy potrzebne jest kolejne usg....a no wyprawke piwili zbieramy ti tyle co u nas
kurcze oby mala wytrwala do bezpiecznych 37 tygodni

reklama
Juz ja sie postaram zeby dotrwała...szczerze mówiąc do wczoraj jeszcze podchodzilam do tego na luzie(ale sie oszczedzalam jak kazala położna) ale wczoraj sie porządnie strachu najadlam i chyba przyspiesze z kupnem wyprawki

Do góry