reklama
anulka88k
Fanka BB :)
Zofia mam nadzieje ze uda sie wam
Lux masz racje ,jak masz sie meczyc za dodatkowych kilku groszy to nie warto
anulka ja tez mam za soba 2 poronienia ale nie chce o nich pisac ...nie mozna sie poddawac trzeba wierzyc ze sie wszystko ulozy i fasoleczka bedzie w najbardziej odpowiednim momencie
Edyta ja tez nie lubie i nie umiem o tym w sumie rozmawiac. Chyba jaby wypieram to ale czasem to przychodzi ;/
Poza tym nie wiem czy moment odpowiedni na starania, czy odpowiednia osoba (?) - chyba serio mam jakiegos dola ;/
I wiecej mysle tym mi gorzej. Chyba powinnam sie zajac tym czym powinnam a nie
Mam cały tydzien na napisanie 30 stron pierwszego rozdzialu pracy dyplomowej
edyta01
Czekamy na czwarty cud
co tu tak cichutko
mialam umyc glowe ale malego wykapalam przy okazji obcielam mu wloski bo juz mial dlugie ,mialam isc na spacer ale maz dzwonil i mowi ze jest zimno na dworze wiec chyba daruje sobie spacerek,jeszcze obiad musze ogarnac bo to juz prawie13 ,matko ale teraz ten czas leci ...jak nigdy
mialam umyc glowe ale malego wykapalam przy okazji obcielam mu wloski bo juz mial dlugie ,mialam isc na spacer ale maz dzwonil i mowi ze jest zimno na dworze wiec chyba daruje sobie spacerek,jeszcze obiad musze ogarnac bo to juz prawie13 ,matko ale teraz ten czas leci ...jak nigdy
Lady Agnes
A ja juz po obiadku :-) ja zawsze gotuje dzień wcześniej żeby można do pracy obiad wziąć :-) na dziś był kapuśniak, mniam.
Ewel nie da się wykasować ale dzięki takim tragediom stajemy się silniejsze :-)
Anulka czasem trzeba odpoczać, zająć się czymś innym, oderwać myśli od problemów. Mam nadzieję że wszystko się ułoży u ciebie tak, żebyś była szczęśliwa :-)
Ewel nie da się wykasować ale dzięki takim tragediom stajemy się silniejsze :-)
Anulka czasem trzeba odpoczać, zająć się czymś innym, oderwać myśli od problemów. Mam nadzieję że wszystko się ułoży u ciebie tak, żebyś była szczęśliwa :-)
Ostatnia edycja:
reklama
1985nelia2
wiecie co mnie takie gadanie o poronieniach, strachu itp. mega dołuje, wchodzę tu i aż czytać mi się nie chce, na forum dla starających się powinno być pozytywnie, każda z nas wie jak to się może skończyć ale bądź dobrych myśli