reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Zofia mam nadzieje ze uda sie wam :tak:

Lux masz racje ,jak masz sie meczyc za dodatkowych kilku groszy to nie warto :no:

anulka ja tez mam za soba 2 poronienia ale nie chce o nich pisac ...nie mozna sie poddawac trzeba wierzyc ze sie wszystko ulozy i fasoleczka bedzie w najbardziej odpowiednim momencie :tak:

Edyta ja tez nie lubie i nie umiem o tym w sumie rozmawiac. Chyba jaby wypieram to ale czasem to przychodzi ;/

Poza tym nie wiem czy moment odpowiedni na starania, czy odpowiednia osoba (?) - chyba serio mam jakiegos dola ;/
I wiecej mysle tym mi gorzej. Chyba powinnam sie zajac tym czym powinnam a nie :)
Mam cały tydzien na napisanie 30 stron pierwszego rozdzialu pracy dyplomowej :D

ewel wlasnie aby dalo sie wszystko wykasowac

anulka to fajnie ,zajmiesz sie pisaniem i nie bedziesz tyle myslec o tym wszystkim :tak:

co tu tak cichutko :-p

mialam umyc glowe ale malego wykapalam przy okazji obcielam mu wloski bo juz mial dlugie ,mialam isc na spacer ale maz dzwonil i mowi ze jest zimno na dworze wiec chyba daruje sobie spacerek,jeszcze obiad musze ogarnac bo to juz prawie13 ,matko ale teraz ten czas leci ...jak nigdy :szok:

A ja juz po obiadku :-) ja zawsze gotuje dzień wcześniej żeby można do pracy obiad wziąć :-) na dziś był kapuśniak, mniam.

Ewel nie da się wykasować ale dzięki takim tragediom stajemy się silniejsze :-)

Anulka czasem trzeba odpoczać, zająć się czymś innym, oderwać myśli od problemów. Mam nadzieję że wszystko się ułoży u ciebie tak, żebyś była szczęśliwa :-)

Ostatnia edycja:
Lady tez lubie kapusniak ,najlepszy robi moj mezus :tak:
co do obiadku jak mam zupe to tez gotuje na dwa dni ,jak mam kotlety to wiadomo na swiezo robie chyba ze mam pulpety czy golabki to tez na dwa dni robie ;-)

Haha. U mnie tez dzisiaj kapusniak:-) Wlasnie go wcinam:-)
Lady Agnes, sprawdzilas czy mozesz dostac sie do dr Morawskiego w ramach pakietu???

reklama
wiecie co mnie takie gadanie o poronieniach, strachu itp. mega dołuje, wchodzę tu i aż czytać mi się nie chce, na forum dla starających się powinno być pozytywnie, każda z nas wie jak to się może skończyć ale bądź dobrych myśli

Do góry