reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Na tym etapie jest jakoś chroniony maluszek jeszcze dlatego jak kobieta nie wie ze jest w ciąży bo dopiero ma dostać okres to nawet piwo nie szkodzi... Czytałam o tym na necie;)więc Lady możesz być spokojna.
Kamilove jedziesz na betę?

reklama
Na tym etapie jest jakoś chroniony maluszek jeszcze dlatego jak kobieta nie wie ze jest w ciąży bo dopiero ma dostać okres to nawet piwo nie szkodzi... Czytałam o tym na necie;)więc Lady możesz być spokojna.
Kamilove jedziesz na betę?

Ewel ale mi internety pokazują że zaczęłam dziś 7 tydz, mam nadzieję że na tym etapie też nie zaszkodzi ;-)

Oj Kochana myślę że ten strach to będziemy miały przed każdym usg... Ja chyba na tej lezance to zawału dostanę jak bede miała usg...o ile zajde;)))

Lady tak naprawde to juz cale zycie bedziesz sie bac ,taka rola mamy ;-) ja do tej pory drze o moich chlopcow mimo ze juz to duze chlopaki szczegolnie najstarszy ,ale ciagle towarzyszy mi strach...np.czy sie nie zagada z kolegami i nie wpadnie pod samochod,czy bezpiecznie dotrze do szkoly,jak zle sie czuja to martwie sie czy nic powaznego im nie dolega ,tak to juz jest :-p

a ja popijam kawke ,niedlugo zabiore sie za sprzatanko ,pranko i musze wloski umyc ,moze zaliczymy spaceros bo slonce swieci :-)

reklama
Kamilove bardzo dobra decyzja z ta betą! Od razu bedzie wszystko wiadomo, ja w zeszłym roku przerabialam pozytywny test, a beta ponieżej 5 okazało sięze to biochemiczna ciaza była.
Poza tym tym testem pepino to zbytnio bym sie nie przejmowala - jest bardzo duzo opinii ze przekłamuje, tzn daje negatywne wyniki a pprzeciez ma byc taki czuły.

Lady Agnes - tym razem napewno musi byc dobrze! Nie stresuj się tzn staraj się nie stresować bo to tylko negatywnie nakręca.
Ja kiedyś wypiłam wodę z nawozem do kwiatów - mądrze rozrobiłam go w butelce po wodzie mineralnej :) nic mi nie bylo :) Wiec myślę że twój maluszek jest bezpieczny.

Nie wiem czy ostatnio nie przesadziłam z tym tekstem ;/ Ogólnie mam strasznie obnizony nastrój, nie wiem czy to pogoda czy coś ale nie mialam tak dawno :(
Mamy troche problemów z moim M i nie wiem co dalej poprostu...

A wszystkim życzę miłego dnia :)
My dzisiaj z synkiem leniu****emy, lezał do 11 w łóżku - zaczęły nam się ferie :)

Do góry