reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Witam :-) no nareszcie wczoraj dotarla moja paczka. Czekałam grubo ponad tydzień, ale sie doczekałam i nawet fajny gratis dorzucili :-)
A we wtorek zaczynam szkole rodzenia.

Luxi to powodzenia! oby udalo Ci sie wcisnąć.

hej mam wyniki, sa o dziwo w normie, ale tsh mi wzroslo, mialam 1,76, mam 3,07, jednak nadal w normie, nigdy nie chorowalam na tarczyce i mam sie martwic, ze sie podnioslo? norma wedlug lab to 4,2

Witam :-) no nareszcie wczoraj dotarla moja paczka. Czekałam grubo ponad tydzień, ale sie doczekałam i nawet fajny gratis dorzucili :-)
A we wtorek zaczynam szkole rodzenia.

Luxi to powodzenia! oby udalo Ci sie wcisnąć.
Duzo zajec bedziesz miala?

Ja nie poszlam, bo zajecia sa dopiero w lutym :/

No i postanowilam sobie zycie ulatwic i po wielu rozmowach, kreceniu nosem i wogole postanowilam rodzic z Epiduralem ;)

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Duzo zajec bedziesz miala?

Ja nie poszlam, bo zajecia sa dopiero w lutym :/

No i postanowilam sobie zycie ulatwic i po wielu rozmowach, kreceniu nosem i wogole postanowilam rodzic z Epiduralem ;)

6 spotkan po 2 godziny :-)

Z Epiduralem? A co tzn?

6 spotkan po 2 godziny :-)

Z Epiduralem? A co tzn?
To znaczy, ze dostane znieczulenie w kregoslup i nie bede czuc bolu... Wszystkie kolezanki, ktore tu rodzily mowily mi ciagle, ze glupia jestem, ze chce w bolu rodzic skoro moge sobie ulzyc... i wkoncu sie dalam namowic. No i rodzimy rodzinnie wiec Damian mnie takiej cierpiacej ogladac nie beda.

Natka-cztalas o ryzyku jakie to za sobą niesie? Ja tez chciałam dopóki nie przeczytalam jakie to niebezpieczne...oczywiście to twój indywidualny wybór ale ja bym się bała zaryzykować. Przy synu bardzo chciałam ale jak się dowiedzialam co i jak to mimo wieku godzin porodu i bolu nie zgodziłam się

reklama
To znaczy, ze dostane znieczulenie w kregoslup i nie bede czuc bolu... Wszystkie kolezanki, ktore tu rodzily mowily mi ciagle, ze glupia jestem, ze chce w bolu rodzic skoro moge sobie ulzyc... i wkoncu sie dalam namowic. No i rodzimy rodzinnie wiec Damian mnie takiej cierpiacej ogladac nie beda.

Aa rozumiem.. a będziesz za to jakos dodatkowo doplacac czy coś, czy u Was jest to refundowane i przysługuje każdej rodzącej?

Do góry