reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Cześć dziewczyny :) co u was słychać?
Aschlee-zaraz styczen wiec chyba doczekasz nezpiecznego terminu
U mnie całkiem nieźle apetyt wrocil i ciagle jem bilki z pasztetem,mdłości przeszły a do usg coraz bliżej. Wózek mareszcie wubrany na 100% i imiona też

reklama
Happy na jaki wozek sie zdecydowaliscie? Ja wczoraj wybrałam łóżeczko i komode na necie. I najprawdopodobniej zamówie tylko z M jeszcze musze obgadac i kolor wybrac.

Kasik90-mother care orb ;) chcesz to podrzuce ci link do filmiku ;) z gondoli robi sie spacerowke(nie zamienia,siedzisko obraca sie o 360°,kola fajne,adaptery i fotekik mozna dokupić no i cena jest dobra bo nowy niecałe £300 a używany 50-120,ja mam w planacj kupić urzywany na gwarancji w dobrym stanie,tylko kolor jeszcze nie wiem jaki

Skaba no dla mnie idealny zanim na niego trafiłam obejrzałam setki wózków i zqwsze cos mi nie pasowało a ten jest idealny,chyba postawiw na czarny z calym czarnym matowym stelażem a dodatki(kocuki itp )juz pod płeć,

Kasik90 jesli chce podrzuce ci link do jeszcze jednego(tez tej firmy) z przerabiana gondola na spacerówke,ma inne koka i wiekszy koszyk ale taz dosyc fajny. Od rana mam zgage:/ mdlosci przeszly to zgaga zie zaczęła :/

Kasik90 jesli chce podrzuce ci link do jeszcze jednego(tez tej firmy) z przerabiana gondola na spacerówke,ma inne koka i wiekszy koszyk ale taz dosyc fajny. Od rana mam zgage:/ mdlosci przeszly to zgaga zie zaczęła :/

Też miewam problemy ze zgagą, także wiem co czujesz.. a możesz podesłać, bardzo chętnie oblukam, bo ja jeszcze nie wiem jaki wózek.. oglądałam kilka na allegro i w smyku, ale na żaden konkretny jeszcze się nie zdecydowałam.

reklama
Do góry