reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Ewix no to świetnie, ze czeka na rodzeństwo :-) a jak sie czujesz?

Happy no u mnie najprawdopodobniej właśnie dziewczynka będzie. Niby z mężem chcieliśmy pierwszego chłopca, ale teraz sie bardzo cieszę, ze jednak dziewczynka. Z resztą płeć nie ma znaczenia, najważniejsze aby zdrowe.:-)

Asch kochana to dobrze, ze córcia juz taka duza. Czyli w każdej chwili mozesz urodzić.. w takim razie trzymam kciuki!
Ehh czuje sie okropnie. Mdłości całymi dniami. Jutro wizyta.

wiesz ja lubie wszystkie dzieci, czy maja miesiac czy6 lat, dla mnie to nie ma roznicy, dziecko sie rodzi by je wychowywac a nie miec laleczke, a moja szwagierka by wlasnie chciala miec lalunie w domu do zabawy

Ciąża młodsza niż wychodzi om 5tydzien i 3dzien serduszka jeszcze nie ma

Załączniki

• WP_20151222_17_12_38_Pro.jpg
    WP_20151222_17_12_38_Pro.jpg
    602,6 KB · Wyświetleń: 44
reklama
Skaba jak Cię tu dawno u nas nie było! Co u Ciebie?

Kasik jestem cały czas, tylko że nie za bardzo mam co pisać. Przetrwałam kolejny bezowocny cykl, a teraz czekam na wynik staranek, ale to dopiero po nowym roku. W pracy miałam bardzo gorący okres, więc może to o dobrze, bo nie miałam czasu myśleć. Zobaczymy :)

Do góry