reklama
ewix124
Fanka BB :)
Ehh czuje sie okropnie. Mdłości całymi dniami. Jutro wizyta.Ewix no to świetnie, ze czeka na rodzeństwo :-) a jak sie czujesz?
Happy no u mnie najprawdopodobniej właśnie dziewczynka będzie. Niby z mężem chcieliśmy pierwszego chłopca, ale teraz sie bardzo cieszę, ze jednak dziewczynka. Z resztą płeć nie ma znaczenia, najważniejsze aby zdrowe.:-)
Asch kochana to dobrze, ze córcia juz taka duza. Czyli w każdej chwili mozesz urodzić.. w takim razie trzymam kciuki!
Ehh czuje sie okropnie. Mdłości całymi dniami. Jutro wizyta.
Ech to współczuje.. i kciuki trzymam za wizyte! Daj znać po
kamkaz
Fanka BB :)
Dziewczyny mój mały wielki cud jutro będzie ze mną na świecie. Decyzja zapadła jutro mam cięcie i już potwierdzone przez ordynatora i anastezjologa
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Kamkaz super! Trzymam kciuki żeby wszystko dobrze poszko
wiesz ja lubie wszystkie dzieci, czy maja miesiac czy6 lat, dla mnie to nie ma roznicy, dziecko sie rodzi by je wychowywac a nie miec laleczke, a moja szwagierka by wlasnie chciala miec lalunie w domu do zabawy
CzarnaMadzia
Moderatorka
Kamkaz - trzymam za Ciebie kciuki!!
reklama
skaba1
sierpień'05 marzec'08
Skaba jak Cię tu dawno u nas nie było! Co u Ciebie?
Kasik jestem cały czas, tylko że nie za bardzo mam co pisać. Przetrwałam kolejny bezowocny cykl, a teraz czekam na wynik staranek, ale to dopiero po nowym roku. W pracy miałam bardzo gorący okres, więc może to o dobrze, bo nie miałam czasu myśleć. Zobaczymy