reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Czesc kobietki ja po badaniu.Lekarze mowia ze swieta powinnam wytrwac w dwupaku ale sylwestra nikt mi juz nie gwarantuje.
Dzis ponad godzine lezalam pod ktg.Waga Vivi dzis mnie zaskoczyla wyszla 2900 gram skurcze na ktg sie pisza raz systematyczne raz nue,raz bolesne raz nie.Lekarz powiedzial wprost ze nie powie mi ile bede jeszcze 2w1

Ewix no to świetnie, ze czeka na rodzeństwo :-) a jak sie czujesz?

Happy no u mnie najprawdopodobniej właśnie dziewczynka będzie. Niby z mężem chcieliśmy pierwszego chłopca, ale teraz sie bardzo cieszę, ze jednak dziewczynka. Z resztą płeć nie ma znaczenia, najważniejsze aby zdrowe.:-)

Asch kochana to dobrze, ze córcia juz taka duza. Czyli w każdej chwili mozesz urodzić.. w takim razie trzymam kciuki!

Happy nie mówię, ze dla chłopców nie ma ładnych ubranek, ale dla mnie sukieneczki sa duzo slodsze niz jakies tam body czy spioszki :p z resztą.. o czym tam dyskutować. Ciuszki, zwłaszcza dla maluszka wszystkie są przeurocze i juz sie nie mogę doczekać szału kupowania :-D

reklama
Do góry