reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
hej dziewczyny ja od 6 na nogach :) :) :) wózki ogladam i spodobal mi się jeden na duzych kołach tylko kurcze tani bo około £140 i zastanawiam się czy wózek za ra cene moze byc dobry?! Moj S. Mowi ze mam jeszcze nie ogladac no ale jak? Juz bym chciala kupować

Happy masz jeszcze sporo czasu. Oglądać możesz i uwierz mi dzisiaj ten Ci się podoba, a jutro czy pojutrze wpadnie Ci w oko już inny. Teraz wózków jest bardzo dużo. Wystarczy tylko mieć kase. Zresztą z całą wyprawką tak jest.
Ja mam dziś trochę zabiegany dzień. Wieczorem mam gości (ostatki) i przyjedzie brat z żoną i córeczką,siostra z mężem, kuzyn z rodziną, ciotka z wujem no i nas 4 więc wyszło 15osób. Muszę przygotować z mamą coś do zjedzenie itd więc chyba marne szanse abym jeszcze dzisiaj do Was zajrzała. Przyjemnego weekendu dziewczyny :))

Lux wlasnie nie wiem o co chodzi ze mowia ze ba pl drogi sie nie nadaje - jak dla mnie jest ok a włóczę sie po rożnych terenach - wiadomo na piasku nie daje rady :)

Happy poczekaj z kupnem na razie sprawdzaj oglądaj bo do rozwiązania sie możesz 5 razy rozmyslec ;)

Dobrze ze ty taka cisza bo juz bałam sie ze nienadrobie Was.

U nas koniec @ wiec od dzis możemy sie z mężem przytulać - spróbuje sie umówić jutro so lekarza zeby sprawdzić jak owu...a jak pozostałe staraczki? Jak brzuchatki sie czujecie?

czesc, dopiero moge pisac, przekladalismy towar, bo nowy przyszedl,l byla kontrola kierowniko, zlecialo jak diabli, u nas wichura konkretna, ehhh, aha nie mam lapka i mam lapka...wiec tak, bylam w serwisie i i o malo sie nie pobilam z facetem z serwisu, facet byl tak wredny, tak niemily, ze az sie wzburzylam, mial wydac mi lapka podobnego parametrami lub takiego samego a on uparl sie, ze musi mi wydac takiego samego i mam nadal czekac, bo nie ma go na stanie, wrr, aha uslyszalam, ze nie mam wielkich praw jako klient, ja powidzialam,ze nie zostawie tak tego i zloze na debila skarge oo, kuzwa ja klientom w dupsko wlaze w pracy, dla zasady a taki mi powie, ze mam czekac i sie nie domagac swoich praw...mam dosc​

Ja po wizycie....mam znow duzo lezec,malo lazic i sie nie denerwowac bo szyjka sie skrocila i zrobilo sie jakies nieduze rozwarcie wewnetrzne...latwo powiedziec.Do lutego mam sie nie ludzic ze dotrwam.Dobra wiadomosc to taka ze na CTG wyszlo wszystko dobrze.
Teraz wizyty co tydzien.
A od 20 grudnia mam miec gotowa torbe z rzeczami.
Teraz leze bo doturlalam sie do domu i brzusio boli chyba od chodzenia.Jutro wizyta w klinice i obgadanie planu porodu

Ja po wizycie....mam znow duzo lezec,malo lazic i sie nie denerwowac bo szyjka sie skrocila i zrobilo sie jakies nieduze rozwarcie wewnetrzne...latwo powiedziec.Do lutego mam sie nie ludzic ze dotrwam.Dobra wiadomosc to taka ze na CTG wyszlo wszystko dobrze.
Teraz wizyty co tydzien.
A od 20 grudnia mam miec gotowa torbe z rzeczami.
Teraz leze bo doturlalam sie do domu i brzusio boli chyba od chodzenia.Jutro wizyta w klinice i obgadanie planu porodu
cos czuje, ze po nowym roku sie rozpakujesz :-)

Byle swieta i sylwka spedzic w domu i najesc sie swiatecznym jedzeniem hihi.A tak serio to bardzo cieszylabym sie gdybym dotrzymala chociaz do polowy stycznia.Wazne zeby mala byla bezpieczna

reklama
No teraz to w miare szybko leci.Wczesniej strasznie sie wleklo szczegolnie pierwszy trymestr bo duzo strachu.No a zaraz Ty wracasz do staran wiec brzusio bedzie jak znalazl :)

Do góry