reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Lux,

Narazie odpuszczam bete. Zobaczymy co ma być to i tak będzie :ehem: jutro rano powtórzę test znów mam pepino :/ wiec nie wiem czy wyjdzie ale spróbuję potem będę myśleć :*

Wysłane z mojego Sony Xperia E1 przy użyciu Tapatalka

reklama
Lux ale super wieści gratuluje

Yes rozumiem cie doskonale ja rok temu podjelam taka sama decyzję i odpoczelam od forum ,teraz zaczyna sie wszystko od nowa ,duzo dziewczyn zaciazylo a mi znowu sie nie udalo ,jak Narazie nie poddaje sie chociaż jest ciężko Buziaki kochana ,najgorzej to sie załamać :sorry:

mi pepino 10 nic nie wykazaly, pewnie teraz cos by wyszlo ale nie chce już więcej testować, 4 testy mam za sobą z czego trzy 25 i wykryly a jeden pepino 10 negatywny ale był pierwszy wiec pewnie dlatego. Ja chyba jakos na początku stycznia zaszłam bo od 8.01 to już mnie konkretnie piersi bolały a niebawem będę musiala isc po większy stanik bo rosna w oczach.

Edyta dziękuję :* Kamilove, ja nawet nie potrafię się cieszyć :( boję się, że zacznę plamic i będzie po zawodach :( jutro jadę po test i we wtorek rano go zrobię.

Yesenia ja rozumiem Twoja decyzje,..sama taka podjelam po poronieniu... napisalam 4 posty i stwierdzilam ze chce odpoczac troszke od forum bo bardziej sie nakrecalam i myslalam o tym. Po 2 miesiacach nie zagladania na forum po czulam sie gotowa i jestem. Wiec rob tak zeby Tobie bylo Kochana dobrze.:)

Kamilove do miesiaczki jeszcze ci pozostalo kilka dni a nie kazdy test jest taki czuly poziom bety moze byc jeszcze niski, tym bardziej test ktory robilas rano mogl wychwycic wzrost bety a jak zrobilas o 12 to juz moze nie... dlatego pisze na testach z porannego moczu. Potem duzo sie jednak pije plynow itp beta moze byc juz nie do wykrycia przez test jeszcze kilka dni przed spodziewana@.

Luxourius ​gratulacje:-))))))

Ja jeszcze nie mam 2 kresek a juz sama sie boje... wiem ze pewnie bede sie tak bala pierwszego usg czy wszystko dobrze....:(( nie przezyje juz chyba kolejnego poronienia.

Ale moze starajmy sie wszystkie myslec pozytywnie ....

lux gratki, wiedziałam ze dolaczysz do nas:D a mnie brzuszek boli, tak jakby pęcherz i latam sikac jak szalona i teraz nie wiem czy to zapalenie czy objaw ciąży. kupiłam sok z żurawiny i popijam, nic mnie nie piecze przy siusianiu tylko ciągle czuje ze musze isc do wc, ze 2-3 razy na godzine chodze

reklama
a ja zeby za duzo nie myslec mysle nad kupnem maszyny do szycia ,bede sie uczyc szyc ,czas mi szybciej bedzie lecial jak sie czyms zajme :-p

kamilove mogl ci nie wyjsc test bo zrobilas go nie z porannego moczu ,jesli z pierwszego moczu wyszedl ci bladzioch to wiadome ze z popoludniowego moze nie wyjsc ;-)

Do góry