reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Kasik90 - Witaj! Dziękuje za serdeczne przyjęcie:* miejmy nadzieje że teraz bez komplikacji ściągnę z nieba trochę szczęścia, Tobie widzę ta sztuka się udała?:)

Tak udala sie :) i to nawet dość szybko, bo w 3 cs :)

Kamka ładne imiona :) Amelka najbardziej mi sie podoba. Ciekawe czy sie na wizycie ujawni dzidzia :)

reklama
A mi się chyba coś z głową dzieje bo jak mi się teściowa do dziecka zbliża to mam wkurf o jej codziennych nalotach pod byle pretekstem nie wspomnę...

Tak udala sie :) i to nawet dość szybko, bo w 3 cs :)

Kamka ładne imiona :) Amelka najbardziej mi sie podoba. Ciekawe czy sie na wizycie ujawni dzidzia :)
Napewno się pochwalę jak będę znała płeć.
Chociaż w piątek moja sąsiadka miała wywoływany poród i też płci nie znała. A miała cc bo dziecko było ułożone poprzecznie a urodził się im synek :)

Problem polega na tym że ona nam dała pół domu a w drugiej połowie mieszka,póki dziecka nie było to miesiącami jej nie widziałam a teraz jest codziennie i mam dość. Teraz dziadka przysłała czy małego na spacer może wziąść powiedziałam ok niech idzie z dziadkiem a ta już ubrana i za nimi. Mówiłam że mały na 15 tą ma być bo karmienie no i już 15po a syna nie ma a mi z cycków cieknie

Problem polega na tym że ona nam dała pół domu a w drugiej połowie mieszka,póki dziecka nie było to miesiącami jej nie widziałam a teraz jest codziennie i mam dość. Teraz dziadka przysłała czy małego na spacer może wziąść powiedziałam ok niech idzie z dziadkiem a ta już ubrana i za nimi. Mówiłam że mały na 15 tą ma być bo karmienie no i już 15po a syna nie ma a mi z cycków cieknie

Jednym słowem kobieta mało odpowiedzialna bo skoro dziecko miało być karmione to się robi wszystko aby było na czas.

hej :-)
Natalia a ja dobrze pamietam, ze niedawno chwalilas tesciowa, czy to o mamie tak ladnie pisalas? co tam sie dzieje? babcie juz tak maja, ze musza byc zawsze tam gdzie ich nie potrzeba, rece opadaja...ja z moja znow nie gadam i nic zmiany na lepsze nie zapowiada niestety :no:

reklama
Do góry