reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
A mi się chyba coś z głową dzieje bo jak mi się teściowa do dziecka zbliża to mam wkurf o jej codziennych nalotach pod byle pretekstem nie wspomnę...

Natalia 1985 - Babsztylom (czyt. teściowym) odpierdziela jak widzą małe dzieci, moja teściowa jak tylko się pojawiam z Gabrysiem wyrywa mi go z rąk i nie chce oddać, nawet jak chce go nakarmić czy zaczyna płakać. Najczęściej kończy się to moim wkur***** i histerią synka.
Co do twojej Natalia mam nadzieje że jej przejdzie:) Niestety gdy tylko pojawia się potomek synowa przestaje być zauważana i najczęściej traktuje się ją jak powietrze (być może związane jest to z brakiem spokrewnienia.. nie wiem).

Tak udala sie :) i to nawet dość szybko, bo w 3 cs :)

Kamka ładne imiona :) Amelka najbardziej mi sie podoba. Ciekawe czy sie na wizycie ujawni dzidzia :)

Kasik90 - naturalnie bez żadnych "wspomagaczy'?:)
Kamkaz - piękne imiona:) ja też chciałam Marie a dla mojego męża nie ma piękniejszego imienia niż Amelia:)

Madzia jedyne co to lykalam kwas foliowy a mojemu mężowi zakupilam androvit - witaminy m.in. wzmacniające płodnośc :)

Just kochana nie zalamuj sie.. nie pora na to. Nie staracie sie jeszcze tak długo. Musisz byc cierpliwa i wytrwala. Nie myśl tak bardzo, staraj sie wyluzowac, to pomaga :) w cyklu w ktorym nam sie udalo bylam pewna ze nic z tego, bo rzadko mieliśmy czas na przytulanki a tu jednak psikus. Powodzenia!!:*

Madzia jedyne co to lykalam kwas foliowy a mojemu mężowi zakupilam androvit - witaminy m.in. wzmacniające płodnośc :)

Just kochana nie zalamuj sie.. nie pora na to. Nie staracie sie jeszcze tak długo. Musisz byc cierpliwa i wytrwala. Nie myśl tak bardzo, staraj sie wyluzowac, to pomaga :) w cyklu w ktorym nam sie udalo bylam pewna ze nic z tego, bo rzadko mieliśmy czas na przytulanki a tu jednak psikus. Powodzenia!!:*

Kasik90 - okazy płodności normalnie:)) super! Ja nie dość że sama miałam problemy z PCO to jeszcze mój mąż zatruł się ołowiem na strzelnicy na której pracował (oczywiście nikt z kierowników nie puścił pary z ust że normy ołowiu są przekroczone). Dopiero badania nasienia wykazały że będzie duży problem z jego strony. Dzięki Bogu ciało ludzkie ma niesamowite możliwości regeneracyjne i po kilku miesiącach separacji ze strzelnicą organizm się zregenerował:)

Madzia ojej :/ to nieźle go załatwili.. nie należy mu sie jakies odszkodowanie czy cos? Całe szczęście ze odseparowanie ze strzelnica pomoglo :)

Kasiulku właśnie powinni... sprawa toczyła się drogą służbową 2 lata, i do tej pory nie została wyjaśniona, poszła nawet do rzecznika praw obywatelskich bo przy normie 50 mlg mąż miał 300. Powyżej 500 kalectwo lub śmierć...
Mój Mądry Mąż za namową swojej Mądrej Żony (to o mnie) powysyłał papiery do innych służb i przyjęli go z otwartymi rękami i honorami do innej jednostki.. a o tej sprawie już zapominamy:)

Madzia ja pierdziele :/ to nieźle ponad norme.. ciekawe czy jeszcze sie cos ruszy w tej sprawie.
No to dobrze, ze przyjęli Go w innym miejscu :) a to Twój mąż jest żołnierzem zawodowym?

reklama
Do góry