reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

ooo kurcze dzięki Lux za informację:))) to Gratuluje Kamkaz z całego serca super!! Aniołek już w takim razie wybrał swoją mamusie:)
Kamkaz - a na kiedy masz termin?:)
Lux - powiem Ci szczerze że nigdy nie oglądałam Listów do M, ale to dlatego że ja strasznie lubię horrory z mężem oglądać:)
Dziś czeka mnie wieczór przy winku (nie karmię piersią ponieważ po trzech tygodniach od porodu dostałam bardzo silnej reakcji alergicznej (do tej pory lekarze nie wiedzą na co) i brałam silne leki po których nie mogłam karmić piersią a pózniej pokarm bardzo szybko zanikł:(
ja tez lubie horrory, ale lubie tez na spokojniejsze filmy jezdzic do kina :-), wiesz, ja np jestem zwolenniczka karmienia butla, takze chyba bym nie rozpaczala, ze zanikl mi pokarm, ale widze, ze Ty chcialas karmic cycem :-)

reklama
Powiem Ci Lux że dla mnie największym problemem z przejściem na butle był strach przed ostracyzmem społecznym i rodzinnym:) pamiętam że teściowa krzywo na mnie patrzyła ze szwagierką a moja babcia do tej chwili jest przekonana że karmię piersią (choć wszem i wobec zakomunikowałam że karmię dziecko butlą). Czułam się jakbym niesamowitą krzywdę robiła synkowi, każda wizyta u pediatry to był wstyd i strach żeby się przyznać do karmienia mm:p Ale teraz na niego patrze i wiem że wszystko jest dobrze i nic złego się z nim nie dzieje. Jest niesamowicie empatycznym, kochanym i ruchliwym Aniołkiem:):laugh2:

Bry :-) Hmm chyba się zagubiłam nieco ;) powiedzcie mi, jaka jest różnica w wątkach staraczkowych? Bo jeden zauważyłam na 2016 i ten... I wpadłam na pomysł że się zapytam czemu są dwa wątki zamiast 1 wspólnego :-)
A tak poza tym, to się ładnie witam, i pozdrawiam ledwo przytomna :)

Witaj Layra :)

Ten wątek istnieje juz od tamtego roku a tamten dziewczyny najprawdopodobniej niedawno dopiero założyly. No i jak sama nazwa wskazuje tu sa dziewczyny które w tym roku sie starały a tam będą sie starać w 2016 :p

A Ty jestes w trakcie starań?

kasik- Można chyba tak powiedzieć :-) Pierwszy raz taki świadomy bez zabezpieczenia był przedwczoraj :-D Pozwolenie od ginekologa tak jakby mam (choć nie jestem w 100% go pewna ) łykam fiolik :-) Więc chyba tak ;-) Tylko że nie mam regularnych miesiączek.. Albo nie mam ok. pół roku, albo mam strasznie długie krwawienie. Albo ja coś źle obliczam i nie mam poczucia czasu :-D Teraz od dwóch albo trzech dni mam taki jakby okres, strasznie słaby i bez jakiegoś mocnego krwawienia i sama nie wiem czy sobie to jakoś oznaczać jako miesiączka czy nie.. ehh nic już nie ogarniam z tym moim organizmem :no:

kasik- Można chyba tak powiedzieć :-) Pierwszy raz taki świadomy bez zabezpieczenia był przedwczoraj :-D Pozwolenie od ginekologa tak jakby mam (choć nie jestem w 100% go pewna ) łykam fiolik :-) Więc chyba tak ;-) Tylko że nie mam regularnych miesiączek.. Albo nie mam ok. pół roku, albo mam strasznie długie krwawienie. Albo ja coś źle obliczam i nie mam poczucia czasu :-D Teraz od dwóch albo trzech dni mam taki jakby okres, strasznie słaby i bez jakiegoś mocnego krwawienia i sama nie wiem czy sobie to jakoś oznaczać jako miesiączka czy nie.. ehh nic już nie ogarniam z tym moim organizmem :no:

Lyara - wcześniej stosowałaś tabletki anty?

reklama
Do góry