ja tez lubie horrory, ale lubie tez na spokojniejsze filmy jezdzic do kina :-), wiesz, ja np jestem zwolenniczka karmienia butla, takze chyba bym nie rozpaczala, ze zanikl mi pokarm, ale widze, ze Ty chcialas karmic cycem :-)ooo kurcze dzięki Lux za informację)) to Gratuluje Kamkaz z całego serca super!! Aniołek już w takim razie wybrał swoją mamusie
Kamkaz - a na kiedy masz termin?
Lux - powiem Ci szczerze że nigdy nie oglądałam Listów do M, ale to dlatego że ja strasznie lubię horrory z mężem oglądać
Dziś czeka mnie wieczór przy winku (nie karmię piersią ponieważ po trzech tygodniach od porodu dostałam bardzo silnej reakcji alergicznej (do tej pory lekarze nie wiedzą na co) i brałam silne leki po których nie mogłam karmić piersią a pózniej pokarm bardzo szybko zanikł
reklama
CzarnaMadzia
Moderatorka
Powiem Ci Lux że dla mnie największym problemem z przejściem na butle był strach przed ostracyzmem społecznym i rodzinnym pamiętam że teściowa krzywo na mnie patrzyła ze szwagierką a moja babcia do tej chwili jest przekonana że karmię piersią (choć wszem i wobec zakomunikowałam że karmię dziecko butlą). Czułam się jakbym niesamowitą krzywdę robiła synkowi, każda wizyta u pediatry to był wstyd i strach żeby się przyznać do karmienia mm Ale teraz na niego patrze i wiem że wszystko jest dobrze i nic złego się z nim nie dzieje. Jest niesamowicie empatycznym, kochanym i ruchliwym Aniołkiem
jak tam baby? ja jeszcze toche i koniec pracy, ide dzis do kina na listy do M 2:-)
Luxi też idę dzisiaj! o 21
CzarnaMadzia witaj kochana i rozgość się u nas i oczywiście życzę powodzenia w staraniach o drugie szczęście!
Bry :-) Hmm chyba się zagubiłam nieco powiedzcie mi, jaka jest różnica w wątkach staraczkowych? Bo jeden zauważyłam na 2016 i ten... I wpadłam na pomysł że się zapytam czemu są dwa wątki zamiast 1 wspólnego :-)
A tak poza tym, to się ładnie witam, i pozdrawiam ledwo przytomna
A tak poza tym, to się ładnie witam, i pozdrawiam ledwo przytomna
Witaj Layra
Ten wątek istnieje juz od tamtego roku a tamten dziewczyny najprawdopodobniej niedawno dopiero założyly. No i jak sama nazwa wskazuje tu sa dziewczyny które w tym roku sie starały a tam będą sie starać w 2016
A Ty jestes w trakcie starań?
Ten wątek istnieje juz od tamtego roku a tamten dziewczyny najprawdopodobniej niedawno dopiero założyly. No i jak sama nazwa wskazuje tu sa dziewczyny które w tym roku sie starały a tam będą sie starać w 2016
A Ty jestes w trakcie starań?
CzarnaMadzia
Moderatorka
Luxi też idę dzisiaj! o 21
CzarnaMadzia witaj kochana i rozgość się u nas i oczywiście życzę powodzenia w staraniach o drugie szczęście!
Kasik90 - Witaj! Dziękuje za serdeczne przyjęcie:* miejmy nadzieje że teraz bez komplikacji ściągnę z nieba trochę szczęścia, Tobie widzę ta sztuka się udała?
kasik- Można chyba tak powiedzieć :-) Pierwszy raz taki świadomy bez zabezpieczenia był przedwczoraj Pozwolenie od ginekologa tak jakby mam (choć nie jestem w 100% go pewna ) łykam fiolik :-) Więc chyba tak ;-) Tylko że nie mam regularnych miesiączek.. Albo nie mam ok. pół roku, albo mam strasznie długie krwawienie. Albo ja coś źle obliczam i nie mam poczucia czasu Teraz od dwóch albo trzech dni mam taki jakby okres, strasznie słaby i bez jakiegoś mocnego krwawienia i sama nie wiem czy sobie to jakoś oznaczać jako miesiączka czy nie.. ehh nic już nie ogarniam z tym moim organizmem
CzarnaMadzia
Moderatorka
kasik- Można chyba tak powiedzieć :-) Pierwszy raz taki świadomy bez zabezpieczenia był przedwczoraj Pozwolenie od ginekologa tak jakby mam (choć nie jestem w 100% go pewna ) łykam fiolik :-) Więc chyba tak ;-) Tylko że nie mam regularnych miesiączek.. Albo nie mam ok. pół roku, albo mam strasznie długie krwawienie. Albo ja coś źle obliczam i nie mam poczucia czasu Teraz od dwóch albo trzech dni mam taki jakby okres, strasznie słaby i bez jakiegoś mocnego krwawienia i sama nie wiem czy sobie to jakoś oznaczać jako miesiączka czy nie.. ehh nic już nie ogarniam z tym moim organizmem
Lyara - wcześniej stosowałaś tabletki anty?
reklama
Nie, nigdyLyara - wcześniej stosowałaś tabletki anty?