reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Witam wszystkie, podczytuje was od pierwszego posta, ale chyba do końca roku nie uda mi się wszystkiego przeczytać:p
Mam na imię Magda mam 23 lata i już 4 miesięcznego synka Gabriela:) starałam się o niego z mężem przez 1.5 roku, udało się za pierwszym razem po zażyciu clo:) Mam zdiagnozowane PCO i właśnie przez to schorzenie miałam duże problemy z zajściem w ciąże. Choć mam małego i kochanego synka bardzo chciałabym już spróbować postarać się o kolejne dziecko:):-)

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny zrobiłam wczoraj prolaktynę i estradiol 5 dc, mam wyniki estradiol - 27,13 pg/ml, prolaktyna - 15,01 ng/ml, zna się któraś z was na tym? Czy to jest wynik dobry czy nie? Ja kompletnie nie ogarniam...:/

Kamkaz - dziękuje za serdeczne przyjęcie:) trochę podczytywałam wcześniej i nawet doszłam do momentu jak się pojawiłaś na staraczkach, bardzo wzruszyła mnie Twoja historia i mam nadzieję że niedługo niebo ześle Ci kolejnego Aniołka bo jeden już tam na górze na Ciebie czeka:) powiedz kochana jak idą starania, coś lekarze zdiagnozowali u Ciebie?
Lux - podobno film fajny (tak przynajmniej w telewizji "krytycy" mówili:) Mam nadzieje poczujesz dziś magie świąt;-)

Kamkaz - dziękuje za serdeczne przyjęcie:) trochę podczytywałam wcześniej i nawet doszłam do momentu jak się pojawiłaś na staraczkach, bardzo wzruszyła mnie Twoja historia i mam nadzieję że niedługo niebo ześle Ci kolejnego Aniołka bo jeden już tam na górze na Ciebie czeka:) powiedz kochana jak idą starania, coś lekarze zdiagnozowali u Ciebie?
Lux - podobno film fajny (tak przynajmniej w telewizji "krytycy" mówili:) Mam nadzieje poczujesz dziś magie świąt;-)
no pierwsza czesc byla mega wiec spodziewam sie, ze i ta bedzie super :-) a Kamkaz jest w ciazy, niebawem urodzi :) tak dla sprostowania :)

reklama
ooo kurcze dzięki Lux za informację:))) to Gratuluje Kamkaz z całego serca super!! Aniołek już w takim razie wybrał swoją mamusie:)
Kamkaz - a na kiedy masz termin?:)
Lux - powiem Ci szczerze że nigdy nie oglądałam Listów do M, ale to dlatego że ja strasznie lubię horrory z mężem oglądać:)
Dziś czeka mnie wieczór przy winku (nie karmię piersią ponieważ po trzech tygodniach od porodu dostałam bardzo silnej reakcji alergicznej (do tej pory lekarze nie wiedzą na co) i brałam silne leki po których nie mogłam karmić piersią a pózniej pokarm bardzo szybko zanikł:(

Do góry