reklama
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
a jak się czujesz/?A tak gdzieś zaginęłam w akcji, czasu za bardzo nie było.. w pracy nie mam czasu ostatnio zajrzeć, wieczorem próbuje nadrobić to zaraz padam i zasypiam i tak to o to wygląda..
Dobrej nocki :*
monii88
Fanka BB :)
dzień dobry
Ja dziś pospałam jak mało kiedy prawie do 10,obiad mam od wczoraj wiec nierobie, musze umyc tylko zlew,kuchenke gazowa i podłogi :-)
ale ogolnie mam lenia,nic mi się niechce nawet jak checi mam to zaraz jak dluzej postoje czy pochodze brzuch się robi twardy i boli wiec musze się polozyc
Ja dziś pospałam jak mało kiedy prawie do 10,obiad mam od wczoraj wiec nierobie, musze umyc tylko zlew,kuchenke gazowa i podłogi :-)
ale ogolnie mam lenia,nic mi się niechce nawet jak checi mam to zaraz jak dluzej postoje czy pochodze brzuch się robi twardy i boli wiec musze się polozyc
a jak się czujesz/?
A dziękuje, dobrze.. nawet bym powiedziała, że za dobrze co mnie trochę martwi ;/
Sylwia jelitówka?! O matko.. ale Ci się znowu paskudztwo przypałętało ;/ współczuje, a jak po kontroli?
Luxi jak tam w pracy?
Kontrola chyba ok bo mialam usg narzadow rodnych 7dc jajniki wielosci 37*22 drugi 35*23 endometrium 5 mm zatoka wolna od plynow wiec chyba ok a pozniej na kontrole ginekologiczna mam przyjsc za tydzien.
Kasik a ty sie nie martw tylko ciesz bedzie dobrze
Kasik a ty sie nie martw tylko ciesz bedzie dobrze
reklama
A dziękuje, dobrze.. nawet bym powiedziała, że za dobrze co mnie trochę martwi ;/
Sylwia jelitówka?! O matko.. ale Ci się znowu paskudztwo przypałętało ;/ współczuje, a jak po kontroli?
Luxi jak tam w pracy?
w pracy super, jestem zadowolona, bo czuje sie szanowana i doceniona