reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Kontrola chyba ok bo mialam usg narzadow rodnych 7dc jajniki wielosci 37*22 drugi 35*23 endometrium 5 mm zatoka wolna od plynow wiec chyba ok a pozniej na kontrole ginekologiczna mam przyjsc za tydzien.

Kasik a ty sie nie martw tylko ciesz bedzie dobrze :)

No to dobrze, że się polepszyło tylko do doopy, że znowu się teraz ta jelitówka przypałętała :/

niby sie z jednej strony cieszę że nie mam jakiś nadmiernych mdłości, wymiotów, zgagi itp ale z drugiej strony mnie to martwi jednak ;/ bo nie wiem czy brak objawów to aby na pewno dobry znak

Czesc dziewczyny.. nie wiem czy dobrze trafilam :-) od kilku miesiecy staramy sie z partnerem o malenstwo.. tydzien temu dni plodne.. moze tym razem sie uda.. chociaz z tego co wiem.. jak sie bardzo chce to nigdy nie wychodzi..

Czesc dziewczyny.. nie wiem czy dobrze trafilam :-) od kilku miesiecy staramy sie z partnerem o malenstwo.. tydzien temu dni plodne.. moze tym razem sie uda.. chociaz z tego co wiem.. jak sie bardzo chce to nigdy nie wychodzi..

witaj, dobrze trafilas, ile dokladnie sie starasz? napisz cos wiecej, pracujesz? masz juz dzieci? i powodzenia oczywiscie :-)

No to dobrze, że się polepszyło tylko do doopy, że znowu się teraz ta jelitówka przypałętała :/

niby sie z jednej strony cieszę że nie mam jakiś nadmiernych mdłości, wymiotów, zgagi itp ale z drugiej strony mnie to martwi jednak ;/ bo nie wiem czy brak objawów to aby na pewno dobry znak

ja mialam lepsze dni w ciazy, ze nie bylo objawow, kiedy masz babolu tero wizyte?

witaj, dobrze trafilas, ile dokladnie sie starasz? napisz cos wiecej, pracujesz? masz juz dzieci? i powodzenia oczywiscie :-)

Mam 21 lat i staramy sie juz jakies pol roku :) dzisiaj udalo sie zdobyc prace chociaz troche sie boje.. niestety dzieci brak.. za to jeden wspanialy chrzesniak dzieki ktoremu zapragnelam miec malenstwo.. moj partner ma corke :-) nie dziekuje.. na czwartek zapisalam sie na wizyte.. chociaz nie wiem czy to nie za wczesnie..

ja mialam lepsze dni w ciazy, ze nie bylo objawow, kiedy masz babolu tero wizyte?

Ja mam praktycznie same lepsze dni.. jedyne objawy to wieczorny ból piersi i mały apetyt. No czasami nudności mam, ale na prawdę znikome. A wizyte mam za tydzień (co pisałam na zamkniętym :p) i doczekać się nie mogę..

reklama
Mam 21 lat i staramy sie juz jakies pol roku :) dzisiaj udalo sie zdobyc prace chociaz troche sie boje.. niestety dzieci brak.. za to jeden wspanialy chrzesniak dzieki ktoremu zapragnelam miec malenstwo.. moj partner ma corke :-) nie dziekuje.. na czwartek zapisalam sie na wizyte.. chociaz nie wiem czy to nie za wczesnie..

Witam nową staraczke i życze powodzenia! :)

Do góry