monii88
Fanka BB :)
tak poza tym dzień dobry:-)
ja już po śniadanku dziś,leze i odpoczywam
ja już po śniadanku dziś,leze i odpoczywam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie wiem,juz z dwa tyg temu go wzięło goraczka i kaszel,katar myslalam ze przeziębienie kupiłam syropy itp. przeszło po tygodniu tylko lekki kaszel został,w poniedziałek był w przedszkolu to oczy szklane już miał wiec wiedziałam ze znowu cos go bierze i w srode od nowa goraczka,katar,kaszel i w piątek byłam u lakrza i zapalenie oskrzeli,nigdy mi nie chorował niepamietam kiedy bylam ostatni raz u lekarza z nim a jak zaczęło się przedszkole to jeden od drugiego cos łapie,masakra:-/
teraz to w ogole sezon na chorobska oby maly szybko wyzdrowial :-)nie wiem,juz z dwa tyg temu go wzięło goraczka i kaszel,katar myslalam ze przeziębienie kupiłam syropy itp. przeszło po tygodniu tylko lekki kaszel został,w poniedziałek był w przedszkolu to oczy szklane już miał wiec wiedziałam ze znowu cos go bierze i w srode od nowa goraczka,katar,kaszel i w piątek byłam u lakrza i zapalenie oskrzeli,nigdy mi nie chorował niepamietam kiedy bylam ostatni raz u lekarza z nim a jak zaczęło się przedszkole to jeden od drugiego cos łapie,masakra:-/
Witam
Troche miałam do nadrobienia po kilku dniach nieobecności
Luxi fajnie, ze w pracy Ci sie układa. Oby tak dalej!
Mynia serdeczne gratulacje!
Zdrówka dla Waszych pociech dzieluszki :*
A ja mialam dzis gorszy dzien taki jakis do niczego bez humoru... Pogoda dzis zle na mnie wplywa ;/
Mnie troszkę lepiej po dniu spędzonym w łóżeczku, ale to już koniec laby na ten tydzień. Jutro pędzę do Warszawy. Na szczęście na noc będę w domku!