reklama
natka90
Fanka BB :)
Motylkowa u mnie upalow nie ma takze sie nie umecze )
Aschlee ja 10tydzien. Zastanawiam sie czy luteina nie powoduje tych mdlosci :/
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Aschlee ja 10tydzien. Zastanawiam sie czy luteina nie powoduje tych mdlosci :/
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
czesc, u nas burza w nocy byla i to kokretna.. dzis przynajmniej jest oddychac...dzis ostatni dzien pracy, jutro mam juz wolne nie mam sily robic obiadu, placki ziemniaczane zrobie
Karola naprawde szybko leci Ci ciaza, niedlugo zobaczysz coreczke
Karola naprawde szybko leci Ci ciaza, niedlugo zobaczysz coreczke
Hej dzieweczki ja dziś w wyśmienitym nastroju pierwszy raz od nie wiem kiedy wyspałam się normalnie wczoraj wieczorem z moim zrobiliśmy sobie łomżing na leżaczkach i oglądaliśmy perseidy niby romantycznie, gdyby nie fakt, że jak tylko się położyłam to było przynieś mi to przynieś mi tamto....skocz po piwko ... Jutro wizyta u gina oby okazało się, że zabieg nie jest potrzebny, bo zaplanowałam sobie wyjazd na łikend
Hej dzieweczki ja dziś w wyśmienitym nastroju pierwszy raz od nie wiem kiedy wyspałam się normalnie wczoraj wieczorem z moim zrobiliśmy sobie łomżing na leżaczkach i oglądaliśmy perseidy niby romantycznie, gdyby nie fakt, że jak tylko się położyłam to było przynieś mi to przynieś mi tamto....skocz po piwko ... Jutro wizyta u gina oby okazało się, że zabieg nie jest potrzebny, bo zaplanowałam sobie wyjazd na łikend
gdzie wyjezdzasz?
reklama