reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Motylkowa u mnie upalow nie ma takze sie nie umecze ;))

Aschlee ja 10tydzien. Zastanawiam sie czy luteina nie powoduje tych mdlosci :/

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

czesc, u nas burza w nocy byla i to kokretna.. dzis przynajmniej jest oddychac...dzis ostatni dzien pracy, jutro mam juz wolne :-D nie mam sily robic obiadu, placki ziemniaczane zrobie

Karola naprawde szybko leci Ci ciaza, niedlugo zobaczysz coreczke :-D

Hej dzieweczki :) ja dziś w wyśmienitym nastroju :D pierwszy raz od nie wiem kiedy wyspałam się normalnie :p wczoraj wieczorem z moim zrobiliśmy sobie łomżing na leżaczkach i oglądaliśmy perseidy :p niby romantycznie, gdyby nie fakt, że jak tylko się położyłam to było przynieś mi to przynieś mi tamto....skocz po piwko ... :D Jutro wizyta u gina oby okazało się, że zabieg nie jest potrzebny, bo zaplanowałam sobie wyjazd na łikend :D

Hej dzieweczki :) ja dziś w wyśmienitym nastroju :D pierwszy raz od nie wiem kiedy wyspałam się normalnie :p wczoraj wieczorem z moim zrobiliśmy sobie łomżing na leżaczkach i oglądaliśmy perseidy :p niby romantycznie, gdyby nie fakt, że jak tylko się położyłam to było przynieś mi to przynieś mi tamto....skocz po piwko ... :D Jutro wizyta u gina oby okazało się, że zabieg nie jest potrzebny, bo zaplanowałam sobie wyjazd na łikend :D

gdzie wyjezdzasz?

Końcem sierpnia albo początkiem września chcemy też jechać na Dolny Śląsk, bo podobno jest pięknie i dużo zwiedzania...ale dopiero jak upały się skończą, bo na taki gorąc żyć się nie chce, a co dopiero zwiedzać :p

reklama
Do góry