reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Hej
Ufff nareszcie net mi dziala tak jak trzeba..

Lux jesli to mlody kotek to moze nie wrocic, mogl go sobie ktos przywlaszczyc.

W poniedzialek bylam u ginka z wynikami badan,min.progesteron ,eskadriol itp badalam - wyniki żenujace, jeszcze mi dal na inne hormony ale wierzcie mi ze sie doczytac na skierowaniu noe moglam a mowil na co mi daje no coz ja gapa, wczoraj oddalam krew -wyniki w poniedzialek.

Obudzil mnie moj smyjor bo narobil w pieluche, tyle co przebralam i znow wiec czekam i obserwuje , moze to byc biegunka bo zeby mu ida i to wszystkie naraz.

Aha dziewczyny starajcie sie jak najmniej przebywac na sloncu, we wtorek mialam 40,6 stopni goraczki,dreszcze i bylo mi tak cholernie zimno.. Tesciowa po karetke chciala dzwonic ale obeszlo sie.. Masakra z tymi upalami, teraz staram sie wychodzic bardzo wczescie lub jak slonce nie grzeje tak mocno.

Ciezarowki jak sobie radzicie z upalami??

Dzien dobry wszystkim

Motylkowa o rany dobrze ze ta goraczka szybko spadla :tak: my wyszlysmy na plaze przedwczoraj ale wrocilysmy po 20min bo nie dalo sie wytrzymac.
Juz sie ciesze bo niby weekend zapowiadaja chlodniejszy.

Jak Twoj Skarb znosi wychodzenie zabkow?Moja tak miala jak zaczely wylazic to wszystkie.Ale uporacie sie z nimi raz a porzadnie i bedzie z glowy :)

Luxi szkoda :( oby maluch wrocil :( moze faktycznie ktos inny go zabral :/ bo on malutki byl wiec powinien trzymac sie jeszcze raczej blisko mamy.

Natka rajciu az tak z tymi mdlosciami? Bidulko :/ w drugim trymestrze bedzie lepiej.Ktory masz tc?

Ostatnia edycja:
Czesc :-) wkoncu spalam w nocy!! Bylo dzos 16 stopni okno cale otwarte i nareszcie :-) ale od 6 mucha mi dokuczala :-( zabilam malpe i zasnwlam do 8:p

Aschlee no z tymi zebami nie ma tak zle wcale nie marudzi w dzien, w nocy ladnie spi ale kolo 5 rano strasznie sie kreci i poplakuje ,jak juz bardzo marudzi daje nurofen i za chwile juz ladnie spi :) nie ma zle.

Aschle ktory ty juz tydzien??jak sie czujesz?

reklama
Motylkowa to super ze lagodnie przechodzi zabki,moja bardzo plakala wtedy prawie wcale nie spalam i uzaleznilam sie öd kawy hihi

A ja czuje sie roznie jak mam byc szczera.Raz lepiej raz gorzej ale staram sie myslec pozytywnie.Czasem brzuch mnie pobolewa ale mowilam o tym lekarzowi to mowil ze moze tak byc bo wszystko sie rozciaga a brzuszek dosc szybko rosnie.
Ja w sobote zaczynam 16tc :)

Do góry