reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Hej:tak:
Kasiu jak wyjdzie beta to będziesz miała pewnosc:tak:ale poki co trzeba być dobrej myśli bo kreska jest:tak:
Kasik ja tez uwielbiam simsy:-Dnajbardziej 2, miałam prawie wszystkie dodatki podarowałam a teraz zaluje bo bym pograla czasem:-p3 i 4 sa dla mnie za bardzo trójwymiarowe:sorry:
Mam za to dobre wieści bo udało mi się zalatwic wolne w srode - zwracam honor kiero:tak:
Znowu mam jakies zaburzenia - lekkie plamienie wczoraj przez caly dzień i az mi jest z tego dzisiaj niedobrze:wściekła/y:a @ nie widac:wściekła/y:

Kasik ja tez jutro do pracy:tak:niestety na 9 godzin:-(ale potem wpada kumpela i napijemy się winka a W zostaje porwany na kawalerski na dzialke:tak:

W 3 tez mi sie początkowo ciężko bylo przestawić, ale idzie sie przyzwyczaic kwestia czasu :D

Kachas to świetne wieści :) nareszcie troche wyrozumiałosci!

A moze @ sie nie pojawi ;>

kamkaz 3mam kciuki za Ciebie i Malenstwo :*

kasiagaw dla mnie test pokazuje Ciaze, ale lepiej poczekaj na bete. No i dziwnie z tym usg. Powinno juz byc widac :/

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

reklama
Brak @ to zaburzenia u mnie zwiastuje raczej - bzyk był tylko z zabezpieczeniem a w czerwcu miałam to samo:wściekła/y:beta była lekko podwyzszona ale wtedy myslalam, ze ciaza bo wtedy my jechali bez niczego:-p

Do góry