reklama
Lilolo
Fanka BB :)
Ja juz tez uciekam spać
Korzystam bo problemy ze snem narazie odpuscily.
Za to biodra mnie boli i zastanawiam się czy to nie rwa kulszowa. Lekarz kazał mi to masowac. Zaraz zagonie Łukasza do masażyku
Korzystam bo problemy ze snem narazie odpuscily.
Za to biodra mnie boli i zastanawiam się czy to nie rwa kulszowa. Lekarz kazał mi to masowac. Zaraz zagonie Łukasza do masażyku
Kami to koniecznie zagon Ł do masowania, a co
Bylam dzisiaj na aerobiku. Oj wycisk kobita dala niezly.. a teraz się relaksuje przed kompem i gram w simy nie moglam sie opamietac M na noc nie wraca więc musze sie czyms zająć, a i tak pewnie niebawem padne A jutro nam mija 7 rocznica "bycia razem".. ach
. Kiedy to zlecialo
Bylam dzisiaj na aerobiku. Oj wycisk kobita dala niezly.. a teraz się relaksuje przed kompem i gram w simy nie moglam sie opamietac M na noc nie wraca więc musze sie czyms zająć, a i tak pewnie niebawem padne A jutro nam mija 7 rocznica "bycia razem".. ach
. Kiedy to zlecialo
kamkaz
Dziewczyny chyba zaczęły mi się sączyć wody płodowe. Mimo że jest 2 w nocy szykuję się do lekarza. Błagam Was o modlitwę za moje dzieciątko
hej
u nas stosunkowo udana noc, dwa bzykanka zaliczone
mialam se pospac do 9-tej, bo szlam spac okolo pierwszej, ale szwagierka zadzwonilla o 7-ej czy ja podwioze do pepco, musi dstarczyc klucze dziewczynom...ehh i mam po spaniu, obiadu nie robie jako tako, bo mam golabki a Tomek fasolke po bretonsku, pogoda beznadziejna, bo mega zimno i deszczowo
Dziewczyny chyba zaczęły mi się sączyć wody płodowe. Mimo że jest 2 w nocy szykuję się do lekarza. Błagam Was o modlitwę za moje dzieciątko
bedzie dobrze, tak moocno trzymam kciuki Kochana!!!!!!
reklama
kamkaz
Nie byłam w nocy na izbie przyjęć bo wody przestały się sączyć. Tzn mam nadzieję że to były zwykłe upławy a nie widy. Lekarka kazała w nocy się położyć i obserwować jeśli się znowu pojawi to nam jechać na izbę a jeśli nie to mam przyjechać o 14 bo ona zaczyna dyżur. Kazała zwiększyć leki i dodatkowo wziąść nospę. Więc cały czas czekam i mam serce w gardle.