reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Ja juz tez uciekam spać :)

Korzystam bo problemy ze snem narazie odpuscily.

Za to biodra mnie boli i zastanawiam się czy to nie rwa kulszowa. Lekarz kazał mi to masowac. Zaraz zagonie Łukasza do masażyku :D

Kami to koniecznie zagon Ł do masowania, a co :D

Bylam dzisiaj na aerobiku. Oj wycisk kobita dala niezly.. a teraz się relaksuje przed kompem i gram w simy :D nie moglam sie opamietac :) M na noc nie wraca więc musze sie czyms zająć, a i tak pewnie niebawem padne :p A jutro nam mija 7 rocznica "bycia razem".. ach
. Kiedy to zlecialo :)

Oj Kami doczytalam z tym lapkiem :/ przerabana sprawa..
A tej gry candy.. nie znaam :p

No nic.. jak nikogo nie ma to zmykam grać i zaraz kładę sie spać :)
Dobranoc :*

hej
u nas stosunkowo udana noc, dwa bzykanka zaliczone
p.gif.pagespeed.ce.1iqzvM-Dj6.gif
mialam se pospac do 9-tej, bo szlam spac okolo pierwszej, ale szwagierka zadzwonilla o 7-ej czy ja podwioze do pepco, musi dstarczyc klucze dziewczynom...ehh i mam po spaniu, obiadu nie robie jako tako, bo mam golabki a Tomek fasolke po bretonsku, pogoda beznadziejna, bo mega zimno i deszczowo​

reklama
Nie byłam w nocy na izbie przyjęć bo wody przestały się sączyć. Tzn mam nadzieję że to były zwykłe upławy a nie widy. Lekarka kazała w nocy się położyć i obserwować jeśli się znowu pojawi to nam jechać na izbę a jeśli nie to mam przyjechać o 14 bo ona zaczyna dyżur. Kazała zwiększyć leki i dodatkowo wziąść nospę. Więc cały czas czekam i mam serce w gardle.

Do góry