reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

No przeciez Agacia tez panienka, więc jak inaczej :p

Rozumiem.. ale kto wie.. moze rozwinie sie @, oby nie zwiastowało to żadnych zaburzeń :)

Biorem siem za robote.. milego dnia :*

reklama
natka tylko że ja już chyba tak mam...z pierwszym dzieckiem miałam identyczna sytuacje i dopiero test wyszedl mi jak bylam w 6 tygodniu ciazy....mam dlugie cykle i poźno owulacje...przez to o malo co przy pierwszym dziecku nie mialam wywolania okresu z duphastonem robionej...ostatni cykl trwal u mnie 35 dni, wiec ten pewnie tez byl taki...nie wiem juz sama...za 4 godziny sie dowiem...

natka jedyne co to mogę podejrzewać że tak jest i tym razem ale tak szczerze mówiąc to boję się że ta beta jednak bedzie nie halo...

kamkaz tak on jest w szpitalu w pleszewie...a przyjmuje prywatnie w krzywosądowie...

reklama
Do góry