reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Kasia gratulacje! Nareszcie jakieś kreseczki :)

Ja się dzisiaj wreszcie zdecydowałam na zakup butów. Kupiłam na koturnie. Całymi dniami chodzę na szpilach i teraz chciałam coś bardziej stabilnego. Ostatnio trochę chodziłam na płaskim, ale lepiej się czuję na obcasie.

Sims4 ma synio i raz grałam, ale nie wciągnęłam się. Na candy crush też miałam fazę:), ale najdłużej grałam w my free zoo.

reklama
Cześć :) Wybaczcie nieobecność, miałam tak zabiegane dni, że ledwo się każdego wieczora do łóżka doczołgiwałam :/ Jestem dzień po owu, seksualny maraton był, 12.08 okaże się czy się udało :) Mąż z dzieckiem smacznie śpią, więc się biorę za nadrabianie zaległości :) Miłego wieczorku :*

Ja kiedys gralam i gralam, a teraz jakos nie mam na nic weny.

Wogole zamowilismy sobie "chinczyka" dzisiaj. Pysznosci i wogole, ale pozniej tego zalowalam ; (. Jestem ciekawa czy mi te mdlosci mina...

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Skaba,

Już zdążyliśmy się oswoić z sytuacją. Niestety. Laptop nam padł w czerwcu. A kupowany był uwaga w styczniu. Tak więc za długo nie na działał :mad:

Wysłane z mojego LG-D390n przy użyciu Tapatalka

Ja mam takie ubezpieczenie wykupione ze nawet bym sama go przez okno wywalila to mi go musza naprawic. Tylko, ze mnie ubezpieczenie kosztowalo tyle co polowa laptopa.

Natka,

No niestety drogie to jest. A nas niestety nie stać.

No i kiedyś mi ktoś mówił, że to wcale aż tak cudownie nie działa jak oni opowiadają bo tam w umowie co małym druczkiem dopisane. Ja nie wiem bo się w sprawę nie zaglebialam.

reklama
My takie cos mamy na telewizor, pralke, odkurzacz, steamer i laptopa, bo zwyczajnie jestesmy z tych ludzi, ktorym sie wszystko w rekach pasuje :/

Do góry