reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

A ja właśnie skończyłam rozpakowywać 2 zamówienia w pracy...mam dętki, a gdzie tu jeszcze jutro cały dzień i sobota do 14...Laski mają urlopy i nie ma zmiłuj, muszę pilnować biznesu:)

Byłam po wyniki moczu w lab i mam bakterie...z Zosia na początku ciąży też tak miałam i od 2 dni wieczny ucisk na pęcherz....:D

reklama
Kasiu serdeczne gratulacje :) 2 krechy jak nic :)

A ja juz po pracy. Czekam w poczekalni do dentysty. Ciekawe co mi tam dzisiaj znajdzie do borowania :)

Afro no to nieźle sie z gośćmi umordowalas ze zmęczona taka jestes :p

Nareszcie dzisiaj, po prawie 2latach swojego lapka z pracy do domu zabieram. Kolezanka mnie namawia, żeby sobie the sims4 ściągnąć i nie wiem czy sie nie skusze :D

Ale dzisiaj nadziabalyscie [emoji14]

Kasiagaw no piekne dwie kreski ;) Ciaza jak nic ;) Gratki ;))) A co do krechy to nie wazne czy blada czy nie. Wazne ze jest ;)
Po za tym od pon do dzisiaj troche czasu minelo. Wiec beta mogla byc wtedy niska a dzisiaj juz nie koniecznie.

Afro trzymam kciuki, zeby sie w nastepnym cyklu udalo.

Ja szpilek nie nosze bo zwyczajnie nie umiem chodzic w takich butacj :/.

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

A ja właśnie skończyłam rozpakowywać 2 zamówienia w pracy...mam dętki, a gdzie tu jeszcze jutro cały dzień i sobota do 14...Laski mają urlopy i nie ma zmiłuj, muszę pilnować biznesu:)

Byłam po wyniki moczu w lab i mam bakterie...z Zosia na początku ciąży też tak miałam i od 2 dni wieczny ucisk na pęcherz....:D

ja tez na poczatku ciazy mialam bakterie

Kasiu serdeczne gratulacje :) 2 krechy jak nic :)

A ja juz po pracy. Czekam w poczekalni do dentysty. Ciekawe co mi tam dzisiaj znajdzie do borowania :)

Afro no to nieźle sie z gośćmi umordowalas ze zmęczona taka jestes :p

Nareszcie dzisiaj, po prawie 2latach swojego lapka z pracy do domu zabieram. Kolezanka mnie namawia, żeby sobie the sims4 ściągnąć i nie wiem czy sie nie skusze :D

simsy sa mega :-p

kasia gratulCJE ja mam włanie 5dzień urlopu, pogoda do bani siedze w domu gotuje obiadki i tak to wyglada w sobote ide na wesele to si,e wybawię. Dzis 9 dc temperatura cały czas spada, w tym cyklu seksik dzień w dzień i może sie uda :) a co tam dzis zamieszkała z nami bratanica mężą ma 1 miesiąc :)))) jest cudna :)

Ja ostatnio gram w Candy crush ;)

Nie wiem niestety o co chodzi w simsach zresztą i tak mam rozjeb... Laptopa i czekam na wrzesień, aż będziemy mogli kupic kolejnego. Już drugiego w tym roku :mad:

Kotek,
To oby seksik częsty podzialal. Od niedzieli ma być upalnie więc może jeszcze trafi ci sie fajna pogoda :)

Wysłane z mojego LG-D390n przy użyciu Tapatalka

reklama
Kasiagaw Gratulacje:) piękn krecha:) ja kiedyś jak robiłam test to obie wyszły w jednym czasie prawie,a teraz jak robiłam to ta druga troszke wolniej...:)

Do góry