reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Kamkaz wcale Ci sie nie dziwie, ze jestes uczulona na tego typy sprawy. Zreszta ciezko mi cokolwiek mowic, bo ja w takiej sytuacji nigdy nie bylam.

Jednak nie wyobrazam sobie takiego zydzenia. Na papierochy jest a dzieci resztki jedza :/.

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

reklama
Hej Dziewczyny:tak:
Zle dzisiaj spalam:-(Zaraz do pracki smigam i dzisiaj pozno koncze - jedyne pocieszenie, ze nie bd prowadzila zmiany bo kiero wraca:tak:

hej laski, odnosnie jedzenia to ja kupuje tyle ile zjemy i nie wyrzucam nic, moj nawet 4-dniowy chleb zje, a szynke to kupuje po 4 plastry, bo wiem, ze to bedzie zjedzone, a codziennie jezdze lub co drugi dzien, moj taka bardzo uczulony jest na wyrzucanie i czysci lodowke do pustek, nie pozwoli wyrzucic, ja tak samo, jak mi zostaje zupa czy gulasz to mroze, chocby to jedna porcja byla... mnie jeszcze boli, ze moja pracodawczyni nie gotuje, jak fajnie jest zajrzec do lodowki i znalezc kotleta czy zupe a tam nic!!!!! jak on zjedzie to gotuje, zamiast odpoczac, a ona sie tlumaczy, ze po co ma gotowac skoro one takie wybredne, no a u mnie jedza obiady, az sie doczekac nie moga i przybiegaja pytac kiedy obiad, a w roku szkolnym jedza w szkole

ja do pracy jade na 15-ta dopiero takze zdaze sie wyrobic, na obiad mam kopytka, bo dzieciaki lubia plus nam ugotuje slodka kapuste i sos, bo maluchy kapusty nie lubia to same kopytka zjedza

Nie było mnie trochę po wylądowałam z moją córką w szpitalu na jelitówkę. Ale już na szczęście w domu i ....zaraz jadę po wyniki bety bo już mam dziś 39 dc. Wprawdzie testy mam negatywne ale z Młodą test wyszedł mi dopiero w 7 tygodniu ciąży tak więc późno. Trzymajcie kciuki, bo mam objawy iście ciążowe. Boli brzuch, pęcherz, cycki i śpię od 21 :D Jeśli to nie ciąża(szczerze mówiąc jakiś nadziei sobie nie robię bo testy jednak negativy), to muszę iść do gina, żeby mi wywołał. Ale w końcu bzykaliśmy się na potęgę ten miesiąc więc nadzieja jest :) Trzymajcie kciuki. Jezuniu ale bym chciała, żeby to było już to :):):)

hej,dopiero zajrzałam na chwilke,dzis strasznie się czuje boli mnie głowa i jest mi niedobrze,do tego troszkę pobolewa mnie jajnik -przespałam się godzinke i troszkę mi lepiej a myślałam ze drugi trymestr jest taki miodowy jak mowia:sorry:

reklama
Do góry