reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Luxi ja mialam wczesniej sznaucerka i jemu same pysznosci najlepsze kupowalan i scinki wedlin jak chodzilam na rano bralam codziennie i moj sie zajadal tym ale w zyciu bym na to niewpadla zebym ja to zjadla. inne braly tez.scinki miesa ale ja surowego niedawalam moim psiaka. Tak samo kosci im niedaje jedynie wieprzowe ale to b. Rzadko

reklama
Hej Dziewczyny:tak:
Lux - masakra, scinki jesc?można oszczedzac ale wydaje mi się, ze na jedzeniu nie warto bo prędzej czy później wyjda skutki uboczne...Czym ona by w takim razie psa nakarmila?:szok:

To ja jestem dziwna.
Często skrajam pietki dla siebie.
Ale ja pracuje w sklepie i wiem co ile lezalo i czy pachnie dobrze czy Juz nie.

Lux witaj. Ja rozumiem żyć oszczędnie bo wkońcu nikomu się nie przelewa tym bardziej, jak się niby budują. Ale karmić tym dzieci? Wkoncu każdy swojemu dziecku daje wszystko to, co najlepsze by rosło i dobrze się rozwijało. Na dzieciach wyżywieniu oszczędzają a pewnie na tym co by mogli to nie. Nic się nie dziwię że u nich są jakieś nieporozumienia i się oboje dogadać nie potrafią bo przecież każdy facet lubi dobrze zjeść a tu praktycznie nie ma co. Bo tutaj nie twierdzę że ona kupuje mało ale przede wszystkim świeżość. Sama pracowałam w markecie i byłam też na stanowisku mięsnym więc wiem, że świeżych produktów tam nie ma. Skoro ją nie stać na drogą szynkę to niech kupi tańszą bo są takie, ale niech te dzieci zjedzą chociaż świeże.

witam
ja wstałam po drzemce az miło
w chałupie romont to wszędzie biało i bałagan:no:
jeju to mi by do głowy nieprzyszło żeby to świństwo kupic dla siebie czy dzieci fuuuj,bo się porzygam:baffled:

reklama
Ewel no bo opiekunki mialo nie byc i one byly bawione przez jedna pania za darmo, ale ona potem stwierdzila, ze woli nianie, bo byly problemy z dyspozycyjnoscia tej pani, ich stac na jedzenie tylko ona jest chytra i chce wiecej zaoszczedzic, o to tu chodzi...ciezko to zrozumiec, ale tak jest...buduja sie i ona gada, ze musi oszczedzac jak sie da, bo tez kredyt wzieli na budowe, no dobra, ale bez przesady
Kamka trailas w sedno, tam wlasnie min przez to sa zgrzyty, on powiedzial mojemu Tomkowi, ze powinien mnie po pietach calowac za to jaka jestem, i ze ma obiady codziennie i pelna lodowke, bo jak on wraca z delegacji to je na trasie, bo wie, ze w domu nie bedzie nic porzadnego, przykre to :no:

Do góry