Mocniejszekamilove u nas przez chwile swieci slonce ,po czym nachodza chmury deszczowe a no i tez jest spory wiatr
Lux a doszly nowe objawy czy sa te co byly z tym ze mocniejszze ?
Ja sie pod kolderke polozylam bo mi zimno i senna jestem
reklama
chyba bedzie male bobo cos mi sie tak zdajeLux cos sie u ciebie kroi hihi
kamilove ja tez poprosze
majdaczek14
Fanka BB :)
Witam dziewczyny. Ja dzisiaj od rana wzięłam się za sprzątanie, bo u nas dzisiaj ksiądz ma zawitać
anastazi fajnie, ze jesteś. Mam Ci wpisać jakiś termin, czy na razie poczekalnia?
karla co u Ciebie? Jak się czujesz?
Lady Agnes Ja w trzeciej ciąży zmieniałam gin, a po dwóch wizytach znowu zmieniłam i byłam zadowolona, choć niestety długo się wizytami ciążowymi nie cieszyłam. Jak dla mnie to gin. powinna lub powinien uspokajać, a nie dodatkowo stresować. Ja jak poszłam na pierwsza wizytę do nowej gin. (koleżanka mi ja bardzo zachwalała, wiec jak zaszłam w 3 ciąże, to wybrałam się do niej). A tu wielkie rozczarowanie Na dzień dobry usłyszałam od niej "no, zobaczymy, jak się wszystko ułoży i czy będziemy się widywać..." Bylo to od razu po moim wejściu do gabinetu, przed badaniem, zdążyłam jej tylko powiedzieć, ze spodziewam się trzeciego dziecka:-( Potem jak poroniłam, to przypomniały mi się jej słowa,i po mimo, ze nie jestem przesadna, to tak ciężko zrobiło mi się na sercu, bo ta gin. można powiedzieć, ze to wykrakała.
Rozumiem Cie z tym wpisywaniem terminu, dlatego właśnie pytałam, czy już chcesz, żebym wpisała. Jak będziesz gotowa, to daj znać i przypomnij mi. Powodzenia.
anastazi fajnie, ze jesteś. Mam Ci wpisać jakiś termin, czy na razie poczekalnia?
karla co u Ciebie? Jak się czujesz?
Lady Agnes Ja w trzeciej ciąży zmieniałam gin, a po dwóch wizytach znowu zmieniłam i byłam zadowolona, choć niestety długo się wizytami ciążowymi nie cieszyłam. Jak dla mnie to gin. powinna lub powinien uspokajać, a nie dodatkowo stresować. Ja jak poszłam na pierwsza wizytę do nowej gin. (koleżanka mi ja bardzo zachwalała, wiec jak zaszłam w 3 ciąże, to wybrałam się do niej). A tu wielkie rozczarowanie Na dzień dobry usłyszałam od niej "no, zobaczymy, jak się wszystko ułoży i czy będziemy się widywać..." Bylo to od razu po moim wejściu do gabinetu, przed badaniem, zdążyłam jej tylko powiedzieć, ze spodziewam się trzeciego dziecka:-( Potem jak poroniłam, to przypomniały mi się jej słowa,i po mimo, ze nie jestem przesadna, to tak ciężko zrobiło mi się na sercu, bo ta gin. można powiedzieć, ze to wykrakała.
Rozumiem Cie z tym wpisywaniem terminu, dlatego właśnie pytałam, czy już chcesz, żebym wpisała. Jak będziesz gotowa, to daj znać i przypomnij mi. Powodzenia.
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Co to jest zgaga, bo bardzo mnie pali w żołądku :/
kotek jak ja mam zgage to mnie tak w gardle pali ze wytrzymac nie moge ,nie nawidze tego uczucia bleee a ty na kiedy masz termin @ ?
no, i w przelyku, wspolczujeCo to jest zgaga, bo bardzo mnie pali w żołądku :/
Lilolo
Fanka BB :)
Wy już macie objawy i wogóle, a ja nic i pewnie znów się nam nie udało
reklama
tak i pomagaja na nia cukierki lodoweboli mnie żołądek i jajniki .....ale może to nie zgaga, bo tez trak mysle ze to bardziej zgaga jest w przełyku prawda?