reklama
miami :-)Ja dzisiaj mam na obiadek pierogi z truskawkami
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
ewix124
Fanka BB :)
Ewix tulam, to teraz czekaj cierpliwie na meza :-) wroci i bedziecie dzialac :-)
ja jestem z czerwca i nie obrazilabym sie gdybym zostala czerwcówka 2017, ah jaki odlegly termin
Musze niestety czekać
monii88
witam
martajo wielkie gratki
ewix tulam mocno
ja mam na dziś od wczoraj zrazy,wiec ugotuje ziemniaki i zrobie chyba sosik pieczarkowy albo paprykowy
u mnie pada od rana az taka pijana jestem od tej pogody,wczoraj upał dziś zimno i deszczowo![Sorry :sorry: :sorry:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/sorry2.gif)
zaaplikowałam sobie wczoraj na noc ta tabletke a teraz mnie zalewa od niej blee
martajo wielkie gratki
ewix tulam mocno
ja mam na dziś od wczoraj zrazy,wiec ugotuje ziemniaki i zrobie chyba sosik pieczarkowy albo paprykowy
u mnie pada od rana az taka pijana jestem od tej pogody,wczoraj upał dziś zimno i deszczowo
![Sorry :sorry: :sorry:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/sorry2.gif)
witam
martajo wielkie gratki
ewix tulam mocno
u mnie pada od rana az taka pijana jestem od tej pogody,wczoraj upał dziś zimno i deszczowo
z jakiego miesa masz zrazy? miami!
Musze niestety czekać
zleci szybko, zoabczysz :-)
kamkaz
Lux a może jednak zdecydujecie się i zostaniesz czerwcówką ale 2016??? Wszystko do zrealizowania
reklama
ewix124
zleci szybko, zoabczysz :-)
Teraz nie bylo go 8 tygodni wrócil na 2 i dalej pojechał