reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Marta,

To gratuluję!
Ja wyczekuje z utęsknieniem kwietniówek. Mam nadzieję, że wysyp ich będziemy mieli :)

Wysłane z mojego LG-D390n przy użyciu Tapatalka

reklama
Witam:)
No nareszcie mialam mozliwosc nadrobić zaległości. Szykuje sie do pracy. Na szczęście dziś nie na 12h tylko do jakiejś 16:00 :)

Natka super dzidzi niech rośnie zdrowo i juz bez żadnych krwawien :)

Marta serdeczne gratulacje :)

Kachaa kochana serdecznie współczuje tych nerwów i stresów. Ja miałam wiejskie wesele na sali OSP z kucharkami, orkiestrą, wiejskim stołem i fontanna czekoladowa. Bardzo fajnie bylo. Poprawiny mialam jeszcze i w niedzielę i poniedziałek i częściowo we wtorek przy sprzątaniu ':) a umowe na samą sale i osobną z kucharka na określoną cene od osoby podpisywałam na rok przed weselem. Natomiast moja siostra teraz w sierpniu wesele robi ale juz w knajpie i tez umowe mialam zawartą dużo wcześniej. Z tym ze ostateczna liczbe gosci i menu jada podawac na 2tyg przed weselem. Ale u niej też tak jest ze torty, ciasta, napoje, alkohol, owoce i cukierki we własnym zakresie. Ale wiedziała o tym odrazu a nie na2 tyg. przed :/
A cena za osobe sie nie zmienila? Przeciez jak tyle rzeczy odeszlo to cenę powinni proporcjonalnie zmniejszyć.. kachaa jeszcze ta sytuacja w pracy.. ech kochana nie stresuj sie. Wszystko sie ułoży :* a 2 dni urlopu okol. należą Ci sie jak "psu zupa" :)

czesc, ja wlasnie sie wykapalam, zjadlam kanapke i biore sie za obiadek, dzis garnek serowy
gny8CYYIRoIirlxM66arh4yepUTBOLZNUI1gCwjITAFtR41akwDxuxGl2xAAgRAQE4gOWVBA4hr9usfLmsBaASAIUTgCmhAZAQQ5kvgEnTOIMBwgfALCwhiiJljInCCtFwrEArc4mIbGMGIEysWyG2x48VmHiNGIrmy5cuYE9vIjPgIwoAAOw==
potem mamy w planach zakupy i zrywanie ogorkow i kolejne zaprawy, pogoda taka se, w ncy byla nawalnica i padalo, rano bylo mega zimno, teraz probuje sie przebic slonko, milego dnia babole
gny8CYYIRoIirlxM66arh4yepUTBOLZNUI1gCwjITAFtR41akwDxuxGl2xAAgRAQE4gOWVBA4hr9usfLmsBaASAIUTgCmhAZAQQ5kvgEnTOIMBwgfALCwhiiJljInCCtFwrEArc4mIbGMGIEysWyG2x48VmHiNGIrmy5cuYE9vIjPgIwoAAOw==

reklama
Do góry