reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Z dobrych rzeczy udało mi się kupic babelkowa syrenke dla Agatki na urodzinki i jest już schowana w szafie:tak:a druga dobra wiadomość to, ze W zabral dziś do pr mój wniosek o ubezpieczenie a to oznacza, ze w sierpniu staramy się o dzidziusia:-D

reklama
Dziekuje Lux za podtrzymanie na duchu:tak:stresuje się trochę i denerwuje bo nie układa się jak powinno - pociesza mnie fakt, ze tak niestety bywa. Akurat wszystko się naszlo w jednym czasie - jeszcze umowę mam do końca miesiąca a nowej ani widu ani slychu:szok:

Wiecie Dziewczyny mam nadzieje, ze przedluza bo inna asystentka usmiechala się pod nosem, ze komus umowa się konczy i regionalna pytala...i po cichu licze, ze na stale dostane...
Co macie na obiad?

natka90 kochana tak się ciesze ze ta twoja słodycz jest i wszystko z nia dobrze
kacha ja do sali tez miałam wstepna umowę i dowód wpłaty na zaliczke,ja tez przed ślubem miałam problem bo teście obiecali kase a gowno dostaliśmy i szynko do banku żeby kredyt wziasc 3tysie bo tyle zbrakło
dostałam tabsy dowcipne i masc która pisałam ze mam

Hej Laski.

Natka super ,że wszystko ok z dzidzią:)

Kacha no my też pisaliśmy umowę na salę jak i na cenę za osobę.

U mnie dzisiaj leniuchowo i było spaghetti,

Dziewczyny?Wiecie co...wczoraj jakoś mi ustały te mdłości...coś nie za bardzo prawda?:(tydzień czasu miałam tylko...

za to nawalaja mnie plecy w okolicach łopatek...

A jutro mam wesele przyjaciółki...też włąsnie takie z gosposią ...:)

reklama
Do góry