reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Ja tez szybko rosłam i nie dopinalam spodni wiec na ciążowe szybko przeszlam:tak:dobrze, ze wszystko w pozadku Natka:tak:
Wiecie zmienili menu odkad byliśmy ostatni raz i jestem zla bo miał być alkohol i tort w cenie menu a teraz nie ma i musimy na szybko sami zalatwiac:wściekła/y:

Ja tez szybko rosłam i nie dopinalam spodni wiec na ciążowe szybko przeszlam:tak:dobrze, ze wszystko w pozadku Natka:tak:
Wiecie zmienili menu odkad byliśmy ostatni raz i jestem zla bo miał być alkohol i tort w cenie menu a teraz nie ma i musimy na szybko sami zalatwiac:wściekła/y:

zartujesz?! oni są niepowazni? nie mowi sie takich rzeczy na dwa tygodnie przed slubem, ja bym im niezla opinie wystawila na miescie

Ja jestem rok przed weselem i juz umowe mam podpisana i chocby niewiadomo co by tam pozmieniali to musi byc to co zawarte w umowie.

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Ja jestem rok przed weselem i juz umowe mam podpisana i chocby niewiadomo co by tam pozmieniali to musi byc to co zawarte w umowie.

a jestes pewna tej restauracji? mam nadzieje, ze tak, bo jedna kolezanka na miesiac przed weselem sie dowiedziala, ze knajpa zbankrutowala! na szybko szukali sali i wzieli pierwsza lepsza z wolnym terminem, tamtej kasy oczywiscie calej nie odzyskali, masakra jakas :no:

a jestes pewna tej restauracji? mam nadzieje, ze tak, bo jedna kolezanka na miesiac przed weselem sie dowiedziala, ze knajpa zbankrutowala! na szybko szukali sali i wzieli pierwsza lepsza z wolnym terminem, tamtej kasy oczywiscie calej nie odzyskali, masakra jakas :no:
Ja nie mam restauracji [emoji14]. Wynajelismy sale w szkole + kucharki ;)) Bedziemy mieli swojskie wesele :). Ja nie chcialam restauracji bo bylam ba kilku weselach i jedzenie mi nie smakowala i wszystko bylo wyliczone (do tego stopnia, ze nie bylo co jesc). Wiec my sobie wymyslolismy, ze bierzemy kuchary, wymyslamy menu razem z nimi. My im kupujemy produkty a one dostaja kase tylko za gotowanie.

ale fajnie, typowe wiejskie weselicho i sama decydujesz co podasz jesc, super!
Tort bede miala z cukierni, ale ciasta beda z "kola gospodyn wiejskich" [emoji14]. No i stol wiejski jeszcze sobie wymyslilam. Mam znajomego, ktory ma wedzanie takze tez problemu z zalatwieniem nie bedzie ;) Kielbaska z dzika mniammmm

reklama
dziczyzny nie lubie, ale moi rodzice lubia i sie tym zajadaja :-)
chcialam isc na plac z dzieciakami, ale Mateusz strzelil focha, ze on nie pojdzie i cierpliowosc mi sie konczy, mowi, ze chce zostac sam, mowie, ze mowy nie ma, a on, ze w domu zostaje, a tu nie moze, mowie, ze tam ma na dole babcie a tu nie i sie dziecko zamknelo, rece opadaja

Do góry