reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

dziczyzny nie lubie, ale moi rodzice lubia i sie tym zajadaja :-)
chcialam isc na plac z dzieciakami, ale Mateusz strzelil focha, ze on nie pojdzie i cierpliowosc mi sie konczy, mowi, ze chce zostac sam, mowie, ze mowy nie ma, a on, ze w domu zostaje, a tu nie moze, mowie, ze tam ma na dole babcie a tu nie i sie dziecko zamknelo, rece opadaja
A ile on ma lat?

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

reklama
Natka zadnej umowy nie podpisywalismy:no:zreszta nie slyszalam żeby ktoś ze znajomych miał umowę spisywana na sale?podpisuje się cos takiego Dziewczyny?Wesele wiejskie to fajny pomysl:tak:mamy malutko osob bo raptem 25 z dziecmi...
Lux robiliśmy tam już chrzciny i byliśmy na roczku - ogolnie jedzenie dobre, było dużo a teraz po zmianie menu jest zdecydowanie mniej:-(teraz to już nic nie zrobie na ostatnia chwile:no:Babeczka pow, ze niedawno aktualizowali karte menu i wypadly z menu soki, owoce, alkohol i tort...
Wszystko jest nie tak i plakac mi się chce:-(

Lux swojemu dziecku moglabys pow, ze ma isc i koniec a to jednak obce...
A tak z innej beczki :czy jest możliwe żeby tyle po porodzie mieć mleko w piersiach?

Natka zadnej umowy nie podpisywalismy:no:zreszta nie slyszalam żeby ktoś ze znajomych miał umowę spisywana na sale?podpisuje się cos takiego Dziewczyny?Wesele wiejskie to fajny pomysl:tak:mamy malutko osob bo raptem 25 z dziecmi...
Lux robiliśmy tam już chrzciny i byliśmy na roczku - ogolnie jedzenie dobre, było dużo a teraz po zmianie menu jest zdecydowanie mniej:-(teraz to już nic nie zrobie na ostatnia chwile:no:Babeczka pow, ze niedawno aktualizowali karte menu i wypadly z menu soki, owoce, alkohol i tort...
Wszystko jest nie tak i plakac mi się chce:-(
ja rozumiem zmiana menu, a gdzie w tym wszystkim klient? u nas są umowy na sale, np jak sie wplaca zaliczke itp, jakis dowod wynajecie sali jest wtedy i nie mozna zmian bez zgody klienta w menu wprowadzic

Z tym, ze my dostaliśmy do przejrzenia menu a ustalać mielismy dopiero teraz i okazuje się, ze karta jest zmieniona a my na co innego byliśmy przygotowani...:-(dostaliśmy tylko dowod wplaty za zaliczke i teraz jak wplacalismy kaske, mam za mało czasu żeby teraz gdzies szukac zwłaszcza, ze pracuje i nablizsze wolne to przyszla nd i pn przed slubem:-(

reklama
Lux nie spodziewałabym się w zyciu czegos takiego:no:trudno jakos damy rade...teraz moja kierowniczka wraca z urlopu i jestem ciekawa czy zmieni grafik tak jak miałam obiecane...na początku miałam isc do pr w dzień przed slubem i w dzień slubu na południe - to w ogole bez komentarza:eek:teraz mam pn wolny a wt i środa na południe do pracy, goście przyjezdzaja sr wieczor albo czw rano. Żeby było smieszniej W pracuje dzień przed slubem bo nie ma kto mu okolicznościowego podpisac:wściekła/y:

Do góry