reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
natka beta i do lekarza. napewno coś zapobiegawczego zapisze ;-) a mi dziś tata powiedział ze bardzo by chciał żebym mu wnuki. od mojej siostry juz ma. ale narzeka ze tylkp dwójką a chciałby całą gromadke. nie wie ze się staramy i ze są problemy. mam nadzieje ze niedługo mi się uda ;-) kasik tez trzymam kciuki ;-)

Natka będzie dobrze!
Kasik fajowo że się cieszysz każdym miesiącem. (^_^) ja sie ze swoim dzisiaj pożarłam, ale już widze że sie kręci i może będzie przepraszał.

natka beta i do lekarza. napewno coś zapobiegawczego zapisze ;-) a mi dziś tata powiedział ze bardzo by chciał żebym mu wnuki. od mojej siostry juz ma. ale narzeka ze tylkp dwójką a chciałby całą gromadke. nie wie ze się staramy i ze są problemy. mam nadzieje ze niedługo mi się uda ;-) kasik tez trzymam kciuki ;-)

Na pewno sie uda, trzeba byc dobrej myśli :)

Natka będzie dobrze!
Kasik fajowo że się cieszysz każdym miesiącem. (^_^) ja sie ze swoim dzisiaj pożarłam, ale już widze że sie kręci i może będzie przepraszał.

Ja sie ze swoim moze nawet dzisiaj nie zobacze.. mieliśmy razem jechać na koncert a ma inne plany. Cos tam bratu pomaga, maja gdzieś jechać 100km po jakieś elektronarzedzia.. wkurzona jestem. Bo o koncercie truje od środy a o 16 dowiedziałam sie, ze on akurat dzis musi jechać :/

Dziewczyny juz kiedyś pisalam tu wszystko załatwia sie przecież gp. Nawet anty czy cytologie robi gp.
A z jaka choroba by sie sie nie poszlo dadza aspiryne i ma byc lepiej. Ciężko trafić na innego lekarza. A ja tez nie mam możliwości latac po przychodniach i sprawdzac bo prawie wszędzie trzeba się rejestrowac tydzień wcześniej jeśli chce tlumacza. A nie moge do szefowej co tydzień prosić o dni wolne bo z niej zly czlowiek jest.

reklama
Kasik żeby to było w pl to już bym była pod opieka gina. Ale tu wszystko mi idzie trudniej. Szczególnie że szefowa kreci nosem jak wyboeramy które dni chcemy mieć wolne.

Do góry