reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Pozytyw ;) Blada krecha ale jest ;).

Kasik90 ja bylam na koncercie Lemona jakies 2 tyg temu ;) Wylam Scarlet pod scena ;)

Cytynowa idz do lekarza bo takiw cyklw to faktycznie ponad norme. Ja tabsy przez 6 lat bralam. Po odrzuceniu mialam cykle jak w zegarku... Nigdy mi sie taki dlugi nie trafil..

reklama
Kacha padłam jak przeczytałam o testowaniu klapy do WC:-):-)

cytrynowa ja na Twoim miejscu robiłabym testy codziennie :-D

U mnie staranka pełną parą. Dzisiaj Łukasz przyniósł ze sklepu kefir. Patrzę na niego zdziwiona, a on na to, że skoro się staramy to musi uzupełniać florę bakteryjną i jeśli ma brykać, to witaminki wskazane ...umarłam ze śmiechu...i jeszcze na kefirze napisane"poczuj aksamitną rozkosz":-D:-D:-D

natka gratuluję ;-) zazdroszczę ze tak szybko ci się udało. nie każdy ma takie szczęście ;-) kasik widzę ze mamy podobny termin @. trzymam kciuki za ciebie ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Kacha padłam jak przeczytałam o testowaniu klapy do WC:-):-)

cytrynowa ja na Twoim miejscu robiłabym testy codziennie :-D

U mnie staranka pełną parą. Dzisiaj Łukasz przyniósł ze sklepu kefir. Patrzę na niego zdziwiona, a on na to, że skoro się staramy to musi uzupełniać florę bakteryjną i jeśli ma brykać, to witaminki wskazane ...umarłam ze śmiechu...i jeszcze na kefirze napisane"poczuj aksamitną rozkosz":-D:-D:-D

No prosze jaki swiadomy mężczyzna :D az podziw :)

Natka serdeczne gratulacje! :*

Julka dziekuje :* a Ty teraz działalas?

A ja na koncert lemona mialam jechać z mężem a chyba pojade z moją siostrą i jej narzeczonym, bo mój M ma inne plany :/

Do góry