reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Wpadam na chwilke ale totalnie nie mam mocy:no:nie wiem co się dzieje:no:od 1,5 miesiąca nie mam energii, lykam już jakies witaminy ale ni huhu:no:kawy więcej zlopie...

reklama
Gin mnie nie przyjmie bo za wczesnie. A moj gp to tak jak cytrynowa pisala aspiryne kaze lykac.

Tutaj nic sie na podtrzymanie ciazy nie przepisuje niczego...

Juz mi dzisiaj jakis sluz na brazowo zabarwiony lecial... ; (

Kacha może kawa wyplukala magnez?
Sprobuj zasuplementowac może pomoże.

Żeby zmiana szefa była taka prosta.
Dziś mi powiedziała że nie będzie nam przypominać o naszych urlopach które mamy wykorzystać. Ale jak mówiłam kiedy chce to ona nie wie czy możliwe. A muszę do września jeszcze 10 dni. W lipcu juz mam. We wrzesniu 3 dziewczyny biorą. Z czego jedna juz na macierzyński idzie. Więc mi sierpien tylko został. A ona nie wie czy sie uda... No zesz... Szefowi juz miesiac temu dawalam kartke z tym terminem. A on jej nie przekazal...

Kasik baw się dobrze:tak:
Natka trochę to dziwne, ze tak długo olewają sprawę...do 12 tyg jak pamiętam?nie przejmują się niczym bo przyrost maja dobry a u nas o kazda ciaze walcza

reklama
Kurcze Cytrynka to nie zazdroszcze,, mam znajomego co tez ma problem z jakimkolwiek urlopem:no:ja mogę się bez problemu dogadać z kiero odnośnie zmian( oczywiście bez przegięcia palki) a z urlopem tez brałam co bylo:wściekła/y:na sierpień się musiałam wyklocac żeby miec wolne bo wszystkim się o moim slubie zapomnialo...i nawet jednej się wyrwalo, ze skoro mam w pt slub to mogę od pn przyjść do pr bo bd mieć week wolny:sorry:ale udało się jakos to ogarnąć na szczescie:tak:a co do magnezu to nie pilam wcześniej tyle kawy, kupiłam witaminy co to maja tez pobudzac dodatkowo ale jakos nie dzialaja i musze kawa się wspomagac...może przez to tez mi się cos z cyklem poprzestawiało i okresu nie mogłam dostać?hm...chyba jakies badanie krwi musiałabym strzelic

Do góry