reklama
natka90
Fanka BB :)
Gin mnie nie przyjmie bo za wczesnie. A moj gp to tak jak cytrynowa pisala aspiryne kaze lykac.
Tutaj nic sie na podtrzymanie ciazy nie przepisuje niczego...
Juz mi dzisiaj jakis sluz na brazowo zabarwiony lecial... ; (
Tutaj nic sie na podtrzymanie ciazy nie przepisuje niczego...
Juz mi dzisiaj jakis sluz na brazowo zabarwiony lecial... ; (
cytrynowa_
Fanka BB :)
Kacha może kawa wyplukala magnez?
Sprobuj zasuplementowac może pomoże.
Żeby zmiana szefa była taka prosta.
Dziś mi powiedziała że nie będzie nam przypominać o naszych urlopach które mamy wykorzystać. Ale jak mówiłam kiedy chce to ona nie wie czy możliwe. A muszę do września jeszcze 10 dni. W lipcu juz mam. We wrzesniu 3 dziewczyny biorą. Z czego jedna juz na macierzyński idzie. Więc mi sierpien tylko został. A ona nie wie czy sie uda... No zesz... Szefowi juz miesiac temu dawalam kartke z tym terminem. A on jej nie przekazal...
Sprobuj zasuplementowac może pomoże.
Żeby zmiana szefa była taka prosta.
Dziś mi powiedziała że nie będzie nam przypominać o naszych urlopach które mamy wykorzystać. Ale jak mówiłam kiedy chce to ona nie wie czy możliwe. A muszę do września jeszcze 10 dni. W lipcu juz mam. We wrzesniu 3 dziewczyny biorą. Z czego jedna juz na macierzyński idzie. Więc mi sierpien tylko został. A ona nie wie czy sie uda... No zesz... Szefowi juz miesiac temu dawalam kartke z tym terminem. A on jej nie przekazal...
reklama
Kurcze Cytrynka to nie zazdroszcze,, mam znajomego co tez ma problem z jakimkolwiek urlopemja mogę się bez problemu dogadać z kiero odnośnie zmian( oczywiście bez przegięcia palki) a z urlopem tez brałam co bylona sierpień się musiałam wyklocac żeby miec wolne bo wszystkim się o moim slubie zapomnialo...i nawet jednej się wyrwalo, ze skoro mam w pt slub to mogę od pn przyjść do pr bo bd mieć week wolnyale udało się jakos to ogarnąć na szczesciea co do magnezu to nie pilam wcześniej tyle kawy, kupiłam witaminy co to maja tez pobudzac dodatkowo ale jakos nie dzialaja i musze kawa się wspomagac...może przez to tez mi się cos z cyklem poprzestawiało i okresu nie mogłam dostać?hm...chyba jakies badanie krwi musiałabym strzelic