reklama
natka90
Fanka BB :)
Gin mnie nie przyjmie bo za wczesnie. A moj gp to tak jak cytrynowa pisala aspiryne kaze lykac.
Tutaj nic sie na podtrzymanie ciazy nie przepisuje niczego...
Juz mi dzisiaj jakis sluz na brazowo zabarwiony lecial... ; (
Tutaj nic sie na podtrzymanie ciazy nie przepisuje niczego...
Juz mi dzisiaj jakis sluz na brazowo zabarwiony lecial... ; (
cytrynowa_
Fanka BB :)
Kacha może kawa wyplukala magnez?
Sprobuj zasuplementowac może pomoże.
Żeby zmiana szefa była taka prosta.
Dziś mi powiedziała że nie będzie nam przypominać o naszych urlopach które mamy wykorzystać. Ale jak mówiłam kiedy chce to ona nie wie czy możliwe. A muszę do września jeszcze 10 dni. W lipcu juz mam. We wrzesniu 3 dziewczyny biorą. Z czego jedna juz na macierzyński idzie. Więc mi sierpien tylko został. A ona nie wie czy sie uda... No zesz... Szefowi juz miesiac temu dawalam kartke z tym terminem. A on jej nie przekazal...
Sprobuj zasuplementowac może pomoże.
Żeby zmiana szefa była taka prosta.
Dziś mi powiedziała że nie będzie nam przypominać o naszych urlopach które mamy wykorzystać. Ale jak mówiłam kiedy chce to ona nie wie czy możliwe. A muszę do września jeszcze 10 dni. W lipcu juz mam. We wrzesniu 3 dziewczyny biorą. Z czego jedna juz na macierzyński idzie. Więc mi sierpien tylko został. A ona nie wie czy sie uda... No zesz... Szefowi juz miesiac temu dawalam kartke z tym terminem. A on jej nie przekazal...
reklama
Kurcze Cytrynka to nie zazdroszcze,, mam znajomego co tez ma problem z jakimkolwiek urlopem
ja mogę się bez problemu dogadać z kiero odnośnie zmian( oczywiście bez przegięcia palki) a z urlopem tez brałam co bylo
na sierpień się musiałam wyklocac żeby miec wolne bo wszystkim się o moim slubie zapomnialo...i nawet jednej się wyrwalo, ze skoro mam w pt slub to mogę od pn przyjść do pr bo bd mieć week wolny
ale udało się jakos to ogarnąć na szczescie
a co do magnezu to nie pilam wcześniej tyle kawy, kupiłam witaminy co to maja tez pobudzac dodatkowo ale jakos nie dzialaja i musze kawa się wspomagac...może przez to tez mi się cos z cyklem poprzestawiało i okresu nie mogłam dostać?hm...chyba jakies badanie krwi musiałabym strzelic