reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Natka. Mam rozchwiane hormony po odstawieniu anty.
Co jakis czas robię test. Ale raczej nie liczę na pozytyw teraz. Przy tak długich cyklach ovu jest wrecz niemozliwa.

Ogólnie to chyba sie szefowej spytam o wolne dni za dwa tygodnie. Żeby do gina isc. Ale to wszystko od jej humoru zalezy.

Witam!

Cytrynka no właśnie tak myślę też, ze przydałaby sie wizyta u gina, bo 80-dniowe cykle to "troche" sporo ponad norme. Moze gin dałby Ci cos na regulacje.

Natka to z nie cierpliwościa czekamy na wynik testu! :)

Czesc Lasencje:tak:
Lux klapa do wc mówisz?a trzeba było tyle na niej urzedowac testując pozycje?:-Dposluzylaby jeszcze:-p
Natka daj znac jak zrobisz:tak:dopiero wieczorem do Was zajrze albo prawie wieczorem bo koncze o 16,30:wściekła/y:i tak prędko nie znajde chwili:no:
Cytrynka Twoje cykle meeeega długie - nigdy takiego nie miałam:no:
Spokojnego i słonecznego dnia:tak:

Kasik no ale przecież byłam u gp i on mówił że to normalne że musi się wyregulowac i nawet do roku może sie tak dziać. Boję się że gin tutaj bedzie podchodzil do tego tak samo jak gp.

Moim zdaniem cos strasznie dlugo maszmczekac az sie wyreguluje bo niby co rok masz czekac az sie wyreguluje a pozniej rok staran hdyby nie wychodzilo i tak beda 2 lata zanim sprawdza co sie dzieje. Moze zmien lekarza.

reklama
Mi sie wydaje, ze lekarz Cie troche olewczo potraktował. Ja rozumiem cykl 40 dni ale nie 80 kilka.. :/ i następny sie podobny szykuje. Ja co prawda tabletek anty nie bralam więc nue znam sie na ich działaniu ale zeby az tak rozregulowaly okres to bardzo dziwne :/ a robiłas jakos niedawno badania krwi, mocz itp?

Do góry