reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
IMG_20140814_190239.jpg
ja też lubię kolory. U syna ostatnio zmieniałam na zielono

Załączniki

• IMG_20140814_190239.jpg
    IMG_20140814_190239.jpg
    64 KB · Wyświetleń: 71
Hej Kobietki:tak:
Szybkie czesc przed praca:-DLux wrzuce później fotki obraczek:tak:jak Twój zoladek?kiedyś kupiłam pierogi z biedronki z lodowek z kapusta i grzybami i się zatrułam na tydzień:wściekła/y:
Pysia kurcze no ale Twoja podloga się blyszczy:szok:pieknie:tak:tez bym chciała mieć taka:-Dco używasz? kolor sciany zielonej mamy podobny, może ciut jasniejszy:tak:do pozniej:tak:

witam się i ja, wrzucam moje wtorkowe testy :) tc.jpg

ja sie jeszcze nigdy nie nadziałam na nic niedobrego z biedronki, a zapiekanki to też czasami podjadamy, te z półki :) a mięcho prawie tylko tam kupuje, nawet jak jesteśmy w innym sklepie to mój mówi "jeszcze do biedronki po mięso" ;)

Załączniki

• tc.jpg
    tc.jpg
    31,4 KB · Wyświetleń: 47
reklama
nie mam pojęcia kiedy była owu, jajnik bolał 10go więc to by dawało 02-03-2016
strasznie mnie dopadła alergia (trawy i zboża) jestem zasmarkana i wczoraj okropnie bolało gardło, poza tym się trzęsę z zimna już od tygodnia ale to chyba wina tej całej fazy lute..coś tam ;)) bo mam cały czas podwyższoną temp - około 37,1
Madziolina a Tobie się pokrywają Twoje wyliczenia z USG?

Do góry