reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Ojj u nas to w ogóle była masakra...bo poza tym, że dowiedziałam się o zdradzie, to mój zaproponował mi poligamiczne małżeństwo...czytaj ze mną dom i dziecko, a ją z doskoku...więc nie było o czym rozmawiać...

reklama
wszystko wszystkim, ale proponowanie komus trojkata t chyba objaw jakies choroby lub braku uczuc, co tu z zonka domek, obiadki, spacerki a z kochanka dziki seks i powrot do ciepelka rodzinnego?

Lux moje odczucia były dokładnie takie same...oczekiwał ode mnie prani skarpet i prasowania koszul, które później założy na spotkania z nią...ehhh szkoda słów...na szczęście mam to już za sobą i jedyny mój problem teraz to obliczenie dni płodnych...

No właśnie...miałam tak nieregularny cykl ostatnio, że w tym miesiącu chyba będę próbować cały czas :D Zaczynam od dzisiaj bo @ powiedziała bye bye, więc do dzieła :)

Hejo ale powazne tematy tu dzisiaj. Zrobilam dziewczyny drugi test po pracy I tez krechy są więc zaczyna do mnie docierać :))) dziekuję za wszystkie mile slowa. Zdj wstawie jutro bo z tel chyba nie moge. Ale oczywiscie juz siemartwie bo mamy od kilku tyg malego kociaka i tylko ja sie nim do tej pory zajmowalam. Chcialam poczekac z lekarzem ale boje sie toxo, chyba pojde na dniach zrobic testy na przeciwciala z krwi. .

reklama
Hejo ale powazne tematy tu dzisiaj. Zrobilam dziewczyny drugi test po pracy I tez krechy są więc zaczyna do mnie docierać :))) dziekuję za wszystkie mile slowa. Zdj wstawie jutro bo z tel chyba nie moge. Ale oczywiscie juz siemartwie bo mamy od kilku tyg malego kociaka i tylko ja sie nim do tej pory zajmowalam. Chcialam poczekac z lekarzem ale boje sie toxo, chyba pojde na dniach zrobic testy na przeciwciala z krwi. .
nie martw sie, zaraz sie nie zarazisz

Do góry