reklama
monii88
Fanka BB :)
witam
Balladynka gratuluję kochana,ja w pierwszej ciązy ledwo sikłam i od razu II krechy
Cytrynowa śliczne pazurki,tez chce się skusic ale jeszcze nie wiem co i jak
Co do kalafiora kupiłam ostatnio dużego bo mnie naszło i wstyd się przyznać ale zjadłam całego sama i od razu
Lux ja bym tego psa im wywiozła jakby dawał ciagle taki koncert,wiem jak to wkurza bo mój pies wychodzi o północy 5min i piszczy,szczeka drapie żeby ja wpuścić potem o 5 mój ja wypuszcza i o 6 chce do domu to jak pojde się wydre na nia to od razu robi nawrotkę i idzie do ogródka
ja już obiadek mam zrobiony kluchy te szare z boczusiem ale bez kapustki
Balladynka gratuluję kochana,ja w pierwszej ciązy ledwo sikłam i od razu II krechy
Cytrynowa śliczne pazurki,tez chce się skusic ale jeszcze nie wiem co i jak
Co do kalafiora kupiłam ostatnio dużego bo mnie naszło i wstyd się przyznać ale zjadłam całego sama i od razu

Lux ja bym tego psa im wywiozła jakby dawał ciagle taki koncert,wiem jak to wkurza bo mój pies wychodzi o północy 5min i piszczy,szczeka drapie żeby ja wpuścić potem o 5 mój ja wypuszcza i o 6 chce do domu to jak pojde się wydre na nia to od razu robi nawrotkę i idzie do ogródka
ja już obiadek mam zrobiony kluchy te szare z boczusiem ale bez kapustki
cytrynowa_
Monii Ale ze pazurki chcesz robić? Piaski to najłatwiejsze sa. Większość kryje za pierwszym razem. I tylko zdejmowanie robi problemy.
cytrynowa_
Wczoraj wolne i tylko na szybko widziałam jedna bo byłam u mego w pracy i zaszlam do niej. Akurat ta mi kibicuje. I ogólnie zlota kobieta.
A dzis jestem sama. Bo na tym sklepie obok mego a tu nic sie nie dzieje.
A dzis jestem sama. Bo na tym sklepie obok mego a tu nic sie nie dzieje.
cytrynowa_
Lux w moim przypadku to większosc osób bedzie mi wmawiac ze glupia jestem bo sie wiaze z takim a nie innym
reklama
Cytrynowa wiem ze to ciezko jak wszyscy na ciebie patrza i wiedza lepiej od ciebie co dla ciebie bedzie dobre ale to twoje zycie i tak czy siak zrobisz jak uwazasz bo nawet jesli twoja decyzja okaze sie zla to bedzie twoja decyzja i sama poniesiesz jej ewentualne konsekwencje bo najgorzej poddac sie presji i podjac dexyzje taka jak sie od ciebie oczekume a pozniej do konca zycia byc nieszczesliwym bo taki niespelniony zwiazek mogly urosnac w twojej glowie do niezdobytego idealu.
Kazdy z nas musi swoje zycie przezyc po swojemu bo nikr za nas go nie przezyje.
Kazdy z nas musi swoje zycie przezyc po swojemu bo nikr za nas go nie przezyje.