reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Dzięki dziewczyny za kciuki które trzymałyście. Na szczęście operacja przebiegła bez komplikacji. Michasia jest dzielna i wszystko dobrze znosi. Jest podłączona do pełnego monitoringu ale oddycha samodzielnie i serduszko też ładnie pracuje. Kamień z serca nam spadł ale i tak nerwy pozostaną dopóki już nie będzie wszystko dobrze.

Kwiatuszek ja jestem w 10 tygodniu ciąży i cały czas lekarka każe mi pić inofem 2x1 saszetkę. Jeśli dobrze pamiętam z poprzedniej ciąży to można go pić do 12 tyg licząc wg usg.

reklama
Dzięki dziewczyny za kciuki które trzymałyście. Na szczęście operacja przebiegła bez komplikacji. Michasia jest dzielna i wszystko dobrze znosi. Jest podłączona do pełnego monitoringu ale oddycha samodzielnie i serduszko też ładnie pracuje. Kamień z serca nam spadł ale i tak nerwy pozostaną dopóki już nie będzie wszystko dobrze.

Kwiatuszek ja jestem w 10 tygodniu ciąży i cały czas lekarka każe mi pić inofem 2x1 saszetkę. Jeśli dobrze pamiętam z poprzedniej ciąży to można go pić do 12 tyg licząc wg usg.
Kamkaz super, ze z malutka dobrze i oby z kazdym dniem bylo coraz lepiej... gratuluje ciazy:D

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Kamkaz mimo wszystko pilnujcie malej caly czas cala dobe!! Nawet jak do domu pujdzie!! U nas 3 mies temu byla tragedia :-( chlopczyk w b.dobrym stanie po operacji wypisany do domu zmarl na toalecie rozbierajac sie do kapieli. Mam nadzieje ze u was wszystko bedzie w jak najlepszym porzadku! Zdrowka baaardzo duzo dla malej i dla was wiary !!

Kamkaz mimo wszystko pilnujcie malej caly czas cala dobe!! Nawet jak do domu pujdzie!! U nas 3 mies temu byla tragedia :-( chlopczyk w b.dobrym stanie po operacji wypisany do domu zmarl na toalecie rozbierajac sie do kapieli. Mam nadzieje ze u was wszystko bedzie w jak najlepszym porzadku! Zdrowka baaardzo duzo dla malej i dla was wiary !!

straszne :no:

reklama
Do góry