reklama
Lilolo
Fanka BB :)
Anusia,
Czyli ciąża taka sama jak u mnie dwuowodniowa i jednokosmówkowa - słownik tu wcześniej głupotę wstawił dobrze pamiętam? :-)
Dołączam się do pytania Pati, który to już tydzień?
Ja dziś zaczęłam 22
Wysłane z mojego D2005 przy użyciu Tapatalka
Czyli ciąża taka sama jak u mnie dwuowodniowa i jednokosmówkowa - słownik tu wcześniej głupotę wstawił dobrze pamiętam? :-)
Dołączam się do pytania Pati, który to już tydzień?
Ja dziś zaczęłam 22
Ostatnia edycja:
Lilolo
Claudia,
To trzymaj jutro za mnie kciuki, a ja będę trzymać za Ciebie :-) obie mamy polowkowe i ja też idę na 9 bo chce mojego zabrać i Jagodę niech się integruje z rodzeństwem
To trzymaj jutro za mnie kciuki, a ja będę trzymać za Ciebie :-) obie mamy polowkowe i ja też idę na 9 bo chce mojego zabrać i Jagodę niech się integruje z rodzeństwem
Lilolo
Lux,
Ja już na tym etapie nie mam co liczyć na foty ale zobaczymy
Ja już na tym etapie nie mam co liczyć na foty ale zobaczymy
Lilolo
Lux,
Tam już nic nie widać. Dziewczyny ostatnio juz za duże były i tylko robi zdjęcia kości udowej, główki i brzusia. Tam jest misz masz
Tam już nic nie widać. Dziewczyny ostatnio juz za duże były i tylko robi zdjęcia kości udowej, główki i brzusia. Tam jest misz masz
reklama
Ok kami tzrymanie kciukow zapisane. :-) z jednej strony tak mi sie ciagnie bo chce juz urodzic i miec dzidzie w domu a z drugiej kurcze dopiero co wysylalyscie mnie na bete a tu juz zaczynam 6 miesiac powoli.
Super ze tak zleialo oby mi sie to jak najszybciej zaczelo