reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Skan_20150615.jpg
już mam :)

Załączniki

• Skan_20150615.jpg
    Skan_20150615.jpg
    14,1 KB · Wyświetleń: 95
reklama
Lux,

U anusi raczej parki nie będzie bo to najpewniej ciąża jednojajowa czyli dzieci będą tej samej płci :)

Ja teraz jestem też na grupie ciąża bliźniacza na fb i tam dziewczyna z moim typem ciąży w 21 tyg ma stwierdzono zespół tts. Jest już w Gdańsku i czekają na zabieg trochę się boję bo to jednak jedna z bardziej powiklanych typów ciąży mnogiej, ale narazie odpukać było wszystko dobrze, a i mój lekarz pilnuje i wizyty mam co dwa tyg by w miarę wcześnie zareagować.

Lux,
Nienawidzę robactwa :/ blee

Wysłane z mojego D2005 przy użyciu Tapatalka

Koleżanka pytała mnie dziś czy termin mam na sierpień, mowie nie na wrzesień, a co? A bo znajoma miała na sierpień a już urodziła, kilo z haczykiem ma dziecię i miewa się świetnie, zdrowe jak rybka heh. Ja jednak wole żeby moje jeszcze posiedziało w brzuszku

Dziewczyny tak teraz analizuje i anusia i kami na clo zaszły w ciaze mnoga a ja też teraz zażywam i mam mieć kuracje 3 miesiące, ciekawe czy mi się uda chociaż z jednym..chociaż bliźniaki tez by mogły być,.ale by było :-)

Lux,

U anusi raczej parki nie będzie bo to najpewniej ciąża jednojajowa czyli dzieci będą tej samej płci :)

Ja teraz jestem też na grupie ciąża bliźniacza na fb i tam dziewczyna z moim typem ciąży w 21 tyg ma stwierdzono zespół tts. Jest już w Gdańsku i czekają na zabieg trochę się boję bo to jednak jedna z bardziej powiklanych typów ciąży mnogiej, ale narazie odpukać było wszystko dobrze, a i mój lekarz pilnuje i wizyty mam co dwa tyg by w miarę wcześnie zareagować.

Lux,
Nienawidzę robactwa :/ blee

Wysłane z mojego D2005 przy użyciu Tapatalka

Kami ja przedwczoraj mialam chrabaszcze w pokoju, ale sie darlam, no to ciekawe czy beda chlopaki u Anusi czy laseczki

reklama
U nas też teraz w pracy dziewczyna urodziła dwa miesiące przed terminem - 1100g. A do tego i ją i synka zarazili jakimś parchem w szpitalu, ale już jest wszystko dobrze i pomału oboje nabierają sił.

Do góry