reklama
Lilolo
Fanka BB :)
Aga,
Dzwoń do niego niech rzuca robotę i przyjeżdza bo właśnie owulujesz
Trzymam kciukasy za staranka
Lilolo
Anulka,
To hormony. Jedzenie nie ma na nie wpływu
Edytka,
U nas też jest cieplutko, ale słoneczko uciekło już
Plus taki, że chociaż nie pada i nie wieje
To hormony. Jedzenie nie ma na nie wpływu
Edytka,
U nas też jest cieplutko, ale słoneczko uciekło już
Plus taki, że chociaż nie pada i nie wieje
agnieszkak2
haha nie bo nie przyjedzie przestraszy sie bo juz go owalilam dwa razy przez telefon ze nie wstał jak go budziłamAga,
wiecie zastanawiam sie czy na poczecie decyduja godziny np jezeli my rano tego nie tylko wieczorem bo rano to trudno on przed 6 do roboty jedzie i dopiero po poludniu wraca a ukryc sie gdzie nie mamy bo syn nas znajdzie a rano od 4 tesc nie spi i moze z dołu przylesc po żelazko
Anulka nie mam pojecia
majdaczek14
Dziewczyny u nas też piękna pogoda, aż chce się żyć Słonko świeci, od razu lepiej człowiekowi się robi. Ale Ja bym już chciała wiosnę, uwielbiam ta porę roku, no i oczywiście lato też
Ja właśnie gotuje grochóweczkę, będzie z pysznymi grzaneczkami :-)
Ja właśnie gotuje grochóweczkę, będzie z pysznymi grzaneczkami :-)
agnieszkak2
u mnie zimno wietrznie brrr tez chce słońca
mam na fb komis ode mnie z łecznej i cały czas jakies towarki babeczka wstawia jakie sliczne ach juz bym poszła na zakupy
mam na fb komis ode mnie z łecznej i cały czas jakies towarki babeczka wstawia jakie sliczne ach juz bym poszła na zakupy
majdaczek14
agnieszkak2 Ja kiedyś czytałam, ze lepiej podobno przytulać się rano,jeżeli chce się zajść w ciąże. Mężczyzna podobno przez noc wytwarza dużo plemników. Ale u mnie się nie sprawdziło, bo w cyklu, w którym przytulaliśmy się rano, bo mąż miał nocki (w dni płodne), nic nie wyszło, a zaszłam w ciąże jak tylko w nocy i to w oby trzy ciąże :-) Wiec jak dla mnie, to nie zależnie od pory dnia i nocy, od pozycji, itd. jak ma wyjść to wyjdzie :-)
Lilolo
Cholercia już po 10, a mój śpioch co ją budze odwraca się na drugi boczek i w nosie ma matke
Aga,
Nie wiem czy godziny stosunków mają jakiś wpływ. My robimy to o różnych porach. Przeważnie bardzo późno w nocy. Ale córę spłodzililśmy nad ranem koło 4 i bliźnięta też. Wiem bo wtedy tylko seks był raz w całym cyklu
Ale ja bym do tego wagi nie przywiązywała
Majdaczek,
Podeślij trochę grchóweczki
Cholera a mnie znów ten brzuch zaczyna boleć
Aga,
Nie wiem czy godziny stosunków mają jakiś wpływ. My robimy to o różnych porach. Przeważnie bardzo późno w nocy. Ale córę spłodzililśmy nad ranem koło 4 i bliźnięta też. Wiem bo wtedy tylko seks był raz w całym cyklu
Ale ja bym do tego wagi nie przywiązywała
Majdaczek,
Podeślij trochę grchóweczki
Cholera a mnie znów ten brzuch zaczyna boleć
reklama
Cześć dziewczynki u mnie też pogoda się poprawiła jeszcze słoneczka ładnego nie ma ale Walczy dzielnie. Kurcze mierzyłam sobie rano temperaturę i wyszło mi 38,18 i teraz nie wiem termometr mi źle działa czy taka jest
Madejaczek ja też kocham wiosnę, to najpiękniejsza pora roku :} My z Nadinką wiosenne babeczki :-):-)
Agnieszkak no to u was sexik ze stresem jak z każdej strony ktoś może was przyłapać a może jakiś wyjazd 2 dniowy tylko ty i twój mąż odprężycie się i bach się uda
Co do wagi to mi też przydało by się z 20kg zrzucić ale jakoś moje chęci w zapał nie chcą się zmienić
Madejaczek ja też kocham wiosnę, to najpiękniejsza pora roku :} My z Nadinką wiosenne babeczki :-):-)
Agnieszkak no to u was sexik ze stresem jak z każdej strony ktoś może was przyłapać a może jakiś wyjazd 2 dniowy tylko ty i twój mąż odprężycie się i bach się uda
Co do wagi to mi też przydało by się z 20kg zrzucić ale jakoś moje chęci w zapał nie chcą się zmienić
Ostatnia edycja: