reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Tak wstepny termin wyznaczyl na 10 luty [emoji6]
Ja po prostu mialam malo regularne cykle wiec to sie waha od 8 do 14 lutego

Naturalnamama to tez pytanie czy sa jakies czynniki poza materialne ktore sa dla Was ważniejsze aby wyjechać ?

Wiadomo samemu łatwiej podejmować decyzje i szaleć ale w życiu chodzi chyba o to by miec do kogo sie rano uśmiechnąć i powiedziec dzien dobry kocham Cie ;)

A czym sie różni liczba staraczek od poczekalni ?
Oczywiście, masz rację. Mi chodziło o to, że komuś bez rodziny bardziej oplaca się taka praca. Ja sie bez moich nigdzie nie ruszam, wiec zostajemy tutaj :)

tapatalk - nowy nałóg.

Kami teraz to juz zleci z checia bym sie zamienila zeby byc juz w 21tc hihi

No moj maz tez mowi ze jemu data 14 luty pasuje.Ze taki wlasnie prezent chce odemnie dostac [emoji2]

moi rodzice nie przyjechali na moje urodziny :no: ze matka nie dotarla, to rozumiem, bo nie gadamy ze soba, ale tata?!!! tata nie przyjechal? nie zadzwonil z zyczeniami nawet :no: bratowa wprost napisala, ze nie dotrze, bo jej sie nie chce, dla uscislenia, pojechala se dzis do ikei, na to miala sile :wściekła/y: mam dosc, lzy mi same leca :no:

reklama
Do góry