reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Natutalnamama chyba z mezem powinniście razem podjąć taka decyzje .

My kilka lat temu tez usiedliśmy z moim bo on miał opcje wyjazdu ja byłam za oczywiście ale przeanalizowaliśmy , przeliczyliśmy i po prostu na tamten moment sie nie opłacało , powiedział maz w firmie za jaka kasę moze sie przenieść ale nie dali wiec zostaliśmy w pl nie żałujemy ,)

reklama
EM Ka no właśnie liczymy. I odejmując kasę za mieszkanie i podatki raczej nam się nie oplaca przenosic. Gdybym byla sama to co innego

tapatalk - nowy nałóg.

Witajcie kobitki ;)

Naturalna no to masz twardy orzech do zgryzienia ;) musicie rozważyć wszystkie za i przeciw. A szkolenie francuskiego na własną rękę?

Zerkłam na pierwszą stronę.. i tak patrze,..że lista staraczek się stanowczo skróciła, zaś poczekalnia meeegaa długa ^.^

Witajcie kobitki ;)

Naturalna no to masz twardy orzech do zgryzienia ;) musicie rozważyć wszystkie za i przeciw. A szkolenie francuskiego na własną rękę?
Kasik ja się uczyłam 3lata francuskiego w liceum, malo pamiętam, ale myślę, se wystarczyły jakiś domowy kurs z płytą:)

tapatalk - nowy nałóg.

Naturalnamama to tez pytanie czy sa jakies czynniki poza materialne ktore sa dla Was ważniejsze aby wyjechać ?

Wiadomo samemu łatwiej podejmować decyzje i szaleć ale w życiu chodzi chyba o to by miec do kogo sie rano uśmiechnąć i powiedziec dzien dobry kocham Cie ;)

A czym sie różni liczba staraczek od poczekalni ?

Kasik nspisze do Majdaczka jak lekarz mi juz powie konkretny termin bo na razie okreslil tak mniej wiecej [emoji6]

reklama
Staraczki juz są w trakcie staran i podają za każdym razem jak sie @ pojawi kolejny termin i cykl starań, natomiast w poczekalni sa dziewczyny które nie podają terminu @ z różnych przyczyn, np jeszcze sie nie starają albo mają bardzo nieregularne cykle itp bynajmniej tak mi sie wydaje, ze tak jest.. Majdaczek tym zarządza więc ona lepiej sie orientuje :)

Do góry