reklama
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Edzia a przy dzieciach pomogla?
Moje dzieci sa Jak aniolki wiec nie bardzo miala w czym pomoc
edyta01
Czekamy na czwarty cud
szkoda, ze moja tesciowa z tych wrednych
Z czasem moze Sie zmieni ;-)
powiedziala mi wprost, ze mnie nie zaakceptuje, zreszta ja jej tez, niby byla rozmowa i jest ok, ale to takie tolerowanie siebe nawzajem jest i tyleZ czasem moze Sie zmieni ;-)
edyta01
Czekamy na czwarty cud
powiedziala mi wprost, ze mnie nie zaakceptuje, zreszta ja jej tez, niby byla rozmowa i jest ok, ale to takie tolerowanie siebe nawzajem jest i tyle
Co za kobieta a powiedziala dlaczego Cie nie zaakceptuje ?
cytrynowa_
Fanka BB :)
Lux nie ważne jaka ona jest badz wobec niej kulturalna Ale nie lez w dupe. Przynajmniej twoje sumienie będzie czyste.
Ja sie do swojego ojca tak odnoszę. Raz co jakiś czas zadzwonię/zajde zapytać co u niego a jak on nie chce do mnie gadać to trudno. Ja mam sumienie czyste.
Ja sie do swojego ojca tak odnoszę. Raz co jakiś czas zadzwonię/zajde zapytać co u niego a jak on nie chce do mnie gadać to trudno. Ja mam sumienie czyste.
reklama
staram sie jak moge, ale czasem slow brakuje, plus jest taki, ze juz sie stara nie wtracac w nasze finanse i gotowanieLux nie ważne jaka ona jest badz wobec niej kulturalna Ale nie lez w dupe. Przynajmniej twoje sumienie będzie czyste. Ja sie do swojego ojca tak odnoszę. Raz co jakiś czas zadzwonię/zajde zapytać co u niego a jak on nie chce do mnie gadać to trudno. Ja mam sumienie czyste.