przestan sie starac i juz, nie rob mu laskiLux i ok niech będzie z jego strony Ale nie rozumiem ludzi którzy uważają że powinnam mu lezc w zad za wszelką cene. Proponowalam swoją pomoc. Odrzucił ja kilkakrotnie i jeszcze ludzie mi mówią że za mało się staram
reklama
cytrynowa_
Fanka BB :)
Już teraz od jakiegoś czasu nie odzywam się. Jeszcze gotów nie podać o alimenty bo ja przecież w funtach zarabiam
zaden sad mu ich nie przyznaJuż teraz od jakiegoś czasu nie odzywam się. Jeszcze gotów nie podać o alimenty bo ja przecież w funtach zarabiam
cytrynowa_
Lux no właśnie już się orientowalam.
Polska ma durne prawo. I nawet jak on mi płacić nie chciał to jemu mogą przyznać. A ja będę musiała płacić albo komornik mi pensje zje.
Polska ma durne prawo. I nawet jak on mi płacić nie chciał to jemu mogą przyznać. A ja będę musiała płacić albo komornik mi pensje zje.
cytrynowa_
Jestem zameldowana w pl póki co. Więc to mu ulatwia sprawe.
I w jego przypadku (kilka chorob i niezdolność do pracy calkowita) wniosek o alimenty to formalność. Tak mi powiedzial prawnik.
Jego zaniedbanie może tylko wpłynąć na wysokość alimentów.
I w jego przypadku (kilka chorob i niezdolność do pracy calkowita) wniosek o alimenty to formalność. Tak mi powiedzial prawnik.
Jego zaniedbanie może tylko wpłynąć na wysokość alimentów.
reklama