reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
najpierw ćwiczyłam z chodakowską, ale potem mnie to nudziło, zrobiłam część insanity shaun t (zerknijcie na googlu ) to było 5 razy mocnijesze niż chodakowska, już po rozgrzewce się zdychało ;). ale ciężko było 45 znaleźć spokoju. Potem robiłam jego t 25 - czyli 25 minut ćwiczeń. też świetne.
a teraz pewnie na pierwszej płycie chodakowskiej bym poległa ;0

Pysia rozumiem Cie doskonale ,ja teraz Jak biegam to Sie mecze ,zaniedbalam Sie strasznie ,do tego Jak byla tesciowa to z dwoch dan obiad do tego brak czasu na cwiczenia

reklama
Lux zebys wiedziala ze dbala ,fajna kobietka z niej ,maz dzwonil do niej Kilka min temu ,tesciowa w koncu kupila mieszkanko w Piasecznie miala kupic w Gdansku no ale jej wybor

Pysia milego wieczorku

Do góry